Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój jak leży na brzuszku to główkę ma wysoko,ale często jeszcze mu ta główka leci.Czy Wasze maluchy też mają takie zimne stopy? Mój ma ciągle zimne i wilgotne pomimo zakładania ciepłych skarpet.Olga cieszę się,że z oczkiem już ok,u nas ciągle walka.
Ja nie jestem specjalistą, ale dla mnie pozycja w tummy tub nie ma nic wspólnego z posadzeniem na fotelu np. I choć osobiście bym pomyślała, że to rzeczywiście niekorzystne, to jednak specjaliści polecają. Jestem ciekawa co by na ten temat powiedziała nasza fizjoterapeuta.
No kolega też narzekał na służbę zdrowia w UK. Leczyli mu zapalenie ucha paracetamolem chyba w sumie dwa miesiące, skończyło się tak, że dopiero mama w Polsce ubłagała znajomego lekarza o antybiotyk i wysyłała mu kurierem.. Żadna skrajność nie jest dobra.A mi się wydaje, że to tak ze skrajności w skrajność. W PL miałam dobrego pediatrę i wcale nie tak łatwo o antybiotyk tylko jak miał zapalenie płuc i nigdy więcej. Za to zawsze był bardzo dobrze przebadany,a tu nie mam pewności czy na pewno wszystko jest OK :/ Tutaj nawet przed szczepieniem nie badają dziecka.
I jeszcze chciałam pochwalić mojego najmniejszego bo dzisiaj wstałam szybciej od niego hihi. Jak poszedł spać o 21 tak wstał dopiero o 8.30![]()