Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój jak leży na brzuszku to główkę ma wysoko,ale często jeszcze mu ta główka leci.Czy Wasze maluchy też mają takie zimne stopy? Mój ma ciągle zimne i wilgotne pomimo zakładania ciepłych skarpet.Olga cieszę się,że z oczkiem już ok,u nas ciągle walka.
Ja nie jestem specjalistą, ale dla mnie pozycja w tummy tub nie ma nic wspólnego z posadzeniem na fotelu np. I choć osobiście bym pomyślała, że to rzeczywiście niekorzystne, to jednak specjaliści polecają. Jestem ciekawa co by na ten temat powiedziała nasza fizjoterapeuta.
No kolega też narzekał na służbę zdrowia w UK. Leczyli mu zapalenie ucha paracetamolem chyba w sumie dwa miesiące, skończyło się tak, że dopiero mama w Polsce ubłagała znajomego lekarza o antybiotyk i wysyłała mu kurierem.. Żadna skrajność nie jest dobra.A mi się wydaje, że to tak ze skrajności w skrajność. W PL miałam dobrego pediatrę i wcale nie tak łatwo o antybiotyk tylko jak miał zapalenie płuc i nigdy więcej. Za to zawsze był bardzo dobrze przebadany,a tu nie mam pewności czy na pewno wszystko jest OK :/ Tutaj nawet przed szczepieniem nie badają dziecka.
I jeszcze chciałam pochwalić mojego najmniejszego bo dzisiaj wstałam szybciej od niego hihi. Jak poszedł spać o 21 tak wstał dopiero o 8.30![]()