reklama

Lipcowe mamy 2015

No my jutro też Prevenar 13 plus dodatkowo Rotarix... Ostatnio nic zupełnie jej nie było, nawet podwyższonej temp nie było... No to się jutro będę martwić i mierzyć temp... Jak paracetamol nie zbija jej temp zbyt dobrze to może spróbuj ibuprofen?

reklama
Dziewczyny a ten prenevar 13 to pneumokoki tak? Ja miałam w piątek szczepić no ale katar więc dałam spokój... Po 5w1 nie mieliśmy żadnych przebojów teraz się boję jak po tym gorączka....
A my dopiero zaczęliśmy chodzić na katechezy chrzcielne chrzest będzie dopiero na początku grudnia ja już bym wolała w święta bo nie trzeb by było szykować specjalnie nic bo wiadom i tak się na święta szykuje ale nasz super ksiądz nawet o tym słyszeća nie chce bo nie mamy ślubu....

Dziewczyny nie martwcie się,ja zapomniałam że miałyśmy jeszcze Boxsero na MenB. Przyj tej szczepionce trzeba podać paracetamol jeszcze przed szczepieniem a potem co 6 godz jak będzie wys temp. Ostatnio było wszystko ok ale tym razem mala ma temp właśnie chyba przez to szczepienie a nie przez Prevenar 13 jak myślałam. Dobrze ze ma apetyt chociaż.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry