Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak ja... wczoraj jak patrzylam na maluszka jak sie wierci jak rusza raczkami.. jak zaslania buzie... no zakochalam sie i nadal nie dowierzam ze to malutkie szczescie rosnie we mnie..A ja dziś miałam badanie genetyczne![]()
Dzidzia ma 5,5 cm.Zdrowa, piękna)))
Lekarz powiedział, że coś widzi między nogami... ale po chwili stwierdził,że to równie dobrze może być łachteczka,więc nie powie jaka płeć. Mi zresztą też wydaje się,że za szybko)))
Karolina ale Tobie powiedzieli w sumie....
Ale nadal dla mnie to wszystko jak abstrakcja jest... patrzyłam na machającego Kropkai nie wierzyłam, że to moje![]()
A1990 no tak mi sie wydawalo ze ktoras z nas tez tam jest![]()
Sluchajcie dziewczyny mam spory klopot :-( Ł. wrocił, zjedliśmy obiad polożylam sie bo juz padalam. Oliwia sie uderzyla wiec zerwalam sie z łóżka jak mi sie zakrecilo w glowie to szok. Ok nie powinnam tak raptownie Ł zmierzył mo cisnienoe książkowe ale ja dalej mam helikoptermimo iz zasnelam i spalam.z 3h
szczegolnie jak zmieniam strony i doszla ki zgaga taka ze szok takie mialam pod konoec ciazy wiec.chyba moje dziecko bedzoe mialo wlosy do pasa :/ Miala ktoras tak?