kagusia33
Fanka BB :)
angi wawa jak możesz to odpoczywaj, mam nadzieję że nic wam się nie stało i wszystko jest dobrze.. teraz musisz nabrać sił..
kunda trzymaj się i nie miej wyrzutów sumienia jedna tabletka nie powinna zaszkodzić..
ja dzisiaj też nie mogłam spać dręczyły mnie koszmary..a już jakiś czas miałam z nimi spokój..
kunda trzymaj się i nie miej wyrzutów sumienia jedna tabletka nie powinna zaszkodzić..
ja dzisiaj też nie mogłam spać dręczyły mnie koszmary..a już jakiś czas miałam z nimi spokój..
( przed wizytą nagle ząb przestaje boleć) tak samo dziś przed wizytą u gina jakby brzuch już nie boli..............ale stresik jest z godziny na godzinę coraz większy
i mdli mnie jak cholera.......
jutro moja szwagierka przyniesie mi
ja wizytę mam dopiero 5 stycznia ale to tylko rutynowa wizyta po L4 usg niestety nie będę mieć a przez ten brak objawów w kaftan bezpieczeństwa mnie chyba zamkną.. ale linia ciemna robi mi się na brzuszku , piersi pociemniały , rozstępy się zrobiły.. i mam wrażenie że bolesność piersi powróciła
ale to pewnie przez przytulanki z moim R bo ochota na dziki seks powróciła :-):-) to nieprawda że wypryski zwiastują dziewczynkę bo ja je mam i będę miała chłopca