madziuuula87
Fanka BB :)
nie wytrzymałam i zwymiotowałam tylko ja głupia zapomniałam że nie cała godzinę temu wziełam duphaston myślicie ze sie zdążył wchłonąć???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny
Niestety nie nadrobię zaległości![]()
U Nas póki co wszystko ok
Dziś idę odebrać wynikiCałą noc nie spałam bo już przypisałam sobie wszystkie choroby jakie tylko można:-(
Trzymajcie kciuki &&&&
Boszzz a mnie dalej męczą te złe myśli, dzisiaj pękłam i powiedziałam mamie przez tel i się poryczałam;/
Witam was lipcowe mamusiejak dziś wasze samopoczucie ?
Asia asia bardzo mi przykro , palę światełko dla twojego aniołka
[*]
Ja czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy maleństwa żeby być spokojniejsza bo zwariować idzie jak się słyszy że co rusz młoda dziewczyna roni dziecko..jutro moja szwagierka przyniesie mi stetoskop i jestem ciekawa czy będzie słychać bicie serca maluszka
ja wizytę mam dopiero 5 stycznia ale to tylko rutynowa wizyta po L4 usg niestety nie będę mieć a przez ten brak objawów w kaftan bezpieczeństwa mnie chyba zamkną.. ale linia ciemna robi mi się na brzuszku , piersi pociemniały , rozstępy się zrobiły.. i mam wrażenie że bolesność piersi powróciła
ale to pewnie przez przytulanki z moim R bo ochota na dziki seks powróciła :-):-) to nieprawda że wypryski zwiastują dziewczynkę bo ja je mam i będę miała chłopca
![]()
nie wytrzymałam i zwymiotowałam tylko ja głupia zapomniałam że nie cała godzinę temu wziełam duphaston myślicie ze sie zdążył wchłonąć???
psy wyły no wesoło....idę dzisiaj po piccolo będzie sylwestrowe szaleństwo o ile dotrwam do północy.....
dobrze maskuję jak widać
Wszystko ok ale toxo nie wiem czy dobrze wyszło
IgG mam <0,50 IU/ml ( ujemny)
IgM 0,27 (ujemny)
Witajcie, z tej strony Mariola z Białegostoku![]()