Nikita84
Mamusia Kubusia
Nikita a gdzie kupie te nasiona kopru?
Kurrrrr, głupi mózg mój! Nie koper tylko kminek, wielkie przepraszam. Kminek, przyprawa taka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nikita a gdzie kupie te nasiona kopru?

Kurrrrr, głupi mózg mój! Nie koper tylko kminek, wielkie przepraszam. Kminek, przyprawa taka![]()
U mnie coś ponad 30 zł... ale w jednej aptece pytałam i faktycznie coś mi ponad 40 powiedziała... Nie boicie się kupować leków na allegro?.
ps. dziewczyny, które biorą Pregna Plus na allegro jest oferta za 2 op po 30 szt za 56,84 z wysyłką, bo u mnie w aptece 46 zł kosztuje 1 opakowanie
Szczęściara.. akurat szpital, który sobie upatrzyłam (Żeromski w KRK) ma bezpłatną SR chyba jako jedyny... i terminów na kwiecień maj już nie ma... Nie przeszkadza mi nawet zapłacić, ale płatnych nie organizują... Kurde chciałam tam iść żeby coś się dowiedzieć o szpitalu, zwiedzić oddział itp... a tu d...
Thriade ja urodziłam syna w zeromskim. Spędziliśmy tam 12 dni i opieka super. Byłam bardzo zadowolonateraz tez chcę tam rodzić
Otrzymałam dzisiaj wyniki krwi na zespół Down'a i dzidzia jest zdrowa! JupiMartwią mnie tylko moje nerki, bo cały czas bolą i dokuczają, a angielska opieka i badanie moczu za pomocą papierka mało mnie przekonuje :/