klaudia81.81
Fanka BB :)
Ja dzis wlasnie poszlam na 10 dni zwolnienia z powodu bólu kregosłupa. W pracy nie byli zadowoleni ale trudno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dzis wlasnie poszlam na 10 dni zwolnienia z powodu bólu kregosłupa. W pracy nie byli zadowoleni ale trudno...
pff, niech spadają, Ty masz o siebie dbać!
no to masz jak ja.. tyle ze ja od wtorku nocy mam bole.. w dzien jest ok tylko jak sie klade spac to zaczynaja sie bole bioder itd.. wkladam poduszki miedzy nogi a i tez dupa wiec no.. ale tak samo mam waskie biodra wiec zapewne dlatego..Zobaczymy w lipcu która pierwsza urodzi a która ostatnia... Ciesze się ze wszystko ok u ciebie z maleństwem..
Mnie strasznie dziś boli miednicy juz od kilku dni ogółem... Nawet zmieniłam strony łóżka z swoim... I czekam kiedy to przejdzie...
no to masz jak ja.. tyle ze ja od wtorku nocy mam bole.. w dzien jest ok tylko jak sie klade spac to zaczynaja sie bole bioder itd.. wkladam poduszki miedzy nogi a i tez dupa wiec no.. ale tak samo mam waskie biodra wiec zapewne dlatego..