reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja tez czesto sprawdzam czy @ nie przyszla
To chyba normalne ze sie wszystkie obawiamy najgorszego
Mozemy jedynie dbac o siebie jak najlepiej umiemy i byc dobrej mysli :-)
Ja wierze ze wszystko bedzie dobrze :-)

reklama
Mili ja te mieszkam w Uk i mój pierwszy scan będę miała w 7tc wiec nie wiem czy to jest uzależnione od danego szpitala czy inny czynników. Ja tez dziewczyny boje sie czy @ nie przyjdzie, jak chodzę do łazienki to sprawdzam czy nie ma krwi i trochę mam świra na tym punkcie :/

Nie miałam jeszcze żadnego spodkanie . Moje poerwsze spodkanie to bedzie scan potwierdzający ciąże i pózniej szpital ma mnie przekierowań do mojego GP. Może w moim przypadku procedura być inna niż u Ciebie z tego względu ze ja jeste po in vitro i narazie mną "opiekuje" sie szpital.

Ania ja tez tak mam tak ze nie jesteś sama. Wydaje mi sie ze to jest normalne, każda z nas sie martwi żeby sie nic nie stało. Mnie dalikatnie brzuch chwilami pobolewa ale czytałam ze to normalne tak ze jestem spokojna, w pracy sie bardzo oszczędzam i uważam na siebie :)

Hej, ja byłam dziś u lekarza, na usg na razie tylko pęcherzyk,lekarz kazał brać kwas foliowy i witaminy Omegamed.pytałam o ból brzucha (bo też mam), pan powiedział że to normalne bo macica dostaje dużo hormonu do rozrostu.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam :)
Ja według ostatniej miesiączki powinnam być w 9,3 tyg (termin na 23 czerwca) a według usg jestem 6,4 tyg :) (termin na 7 lipca). Trochę dziwne, ale ważne że wszystko jest ok moje maleństwo ma 5,2 mm. Też macie jakąś różnice w terminie porodu??

reklama
O mater dio.. juz myślałam że to tylko ja tak latam do toalety na kontrole :D mnie w sumie bardziej w tamtym tygodniu pobolewal brzuch teraz już spokój.. za to piersi dają się we znaki - w nocy mam wrażenie ze ważą 100 kg i nie mogę się podnieść :/
Ja bardzo żałuję że podczas gdy już się staraliśmy ja czytałam dużo reportaży, i innych rzeczy nie koniecznie dobrych bo teraz przez nie schizuje :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry