Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc mamusiki
Dzis ostatni dzien I wolnego mam 2 dni wczoraj postanowilam, ze od 1 maja ide na macierzynski pospedzam wiecej czasu z corcia
Krew mialam juz sprawdzana 7 razy ale to tylko dlatego, ze taki zdechlaczek bylam tak samo mocz. Terez bede miec co wizyte z polozna.
Powodzenia na wizytach! Ja juz lece do pracy. Nie chce mi sie!
enter dokładnie tak jak piszesz z tą glukozą. Poza tym przed wypiciem obowiązkowo trzeba zrobić pomiar glukometrem (a w domu kto robi?), bo jak cukier na czczo za wysoki to nie można pić. Poza tym jakbyś się źle poczuła to kto Ci pomoże. Ja już dwa razy pielęgniarki wołałam bo dziewczyny po wypiciu (jedna dopiero po godzinie) zaczęły odjeżdżać.
Enter kreacje mam dwie jedna cos w podobie menrlin ...taka biala rozkloszowana i z duzym dekoltem ....a po 22 zaloze druga kasyczna mala czarna obcisla...
Monia dobrze, że wróciłam do "żywych". My też na młodym osiedlu mieszkamy i bardzo sobie chwalę, bo z synem nigdy się nie nudzimy. Albo my gdzieś idziemy, albo ktoś do nas wpada, albo na dwór. Jutro z sąsiadami ognisko jedziemy zrobić
Od 2 tyg. mam straszną ochotę na grilla, więc kiełbaska z ogniska będzie taką namiastką.