reklama

Lipcowe mamy 2015

Rany boskie wszystkie(prawie chyba) macie tyle objawów że aż zaczełam się martwić o moją ciążę skoro nie mam mdłości itp. grr byle do wizyty to przestanę tyle o tym myśleć może:sorry2:
Wczoraj podczas wizyty przyjaciół na której zresztą chcieliśmy powiedzieć o ciąży( co było dość trudne bo oni w tym roku mieli pozamaciczną i dziewczyna straciła nie tyle dziecko co jajowód;/) okazało się że już wiedzą haha" kocham" moje małe miasteczko powiedz jednemu to wszyscy będą do tygodnia wiedzieć....

reklama

A1990 to tez moja pierwsza ciaza i widze ze w podobnym czasie jestesmy. Ja tez wstaje w nocy i po prostu do badania dalam ten okolo 6 rano. Dziewczyny czy wy tez jestescie takie spiace? Ja nie moge dzis pracowac zasypiam na stojaco....

Witam poniedzialkowo
Nie zazdroszczę tym co je piersi bola, mnie bolały w poprzedniej ciazy ale teraz na razie nie. Za to mdłości, wymioty i masakryczny ból głowy dziś. Normalnie umieram...

Wichurka mnie piersi bola od owulacji nieustannie, ale to pikus w porownaniu do mdlosci. Pierw narzekalam ze nie mam mdlosci a jak juz przyszly to na maksa.

Witam. Ja ddziś rano zaczęłam plamic na ciemno brązowo. Nie było tego dużo ale jednak. Teraz mi przeszło Ale czekam na mojego P i jedziemy do lekarza. Nie mam z kim synka zostawić. Brakuje czasami babci :-(trzymajcie za maleństwo kciuki

Witam. Ja ddziś rano zaczęłam plamic na ciemno brązowo. Nie było tego dużo ale jednak. Teraz mi przeszło Ale czekam na mojego P i jedziemy do lekarza. Nie mam z kim synka zostawić. Brakuje czasami babci :-(trzymajcie za maleństwo kciuki

Musi byc dobrze! trzymam kciuki za malenstwo aby to bylo tylko oznaka tego ze malenstwo poprostu jeszcze bardziej zagniezdzalo sie w macice!:) daj znac jak juz bedziec cos wiedziala. Trzymam kciuki!

reklama
Zabka trzymam kciuki. Brazowe plamienie nie musi oznaczac nic zlego. Ja plamilam w 7tc z moim Mlodym wlasnie na brazowo i lekarz twierdzil ze to moglo jakies naczynko peknac ale nic zlego sie nie stalo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry