Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacjemy jakos nigdy walentynek nie obchodzilismy za to wczoraj nie zapomne nigdymoj Skarb mi sie oswiadczyl wiec jestem prze szczesliwa
![]()
Są w Piotrze i Pawle, w Almie. W innych może i też. Na pewno nie mają alko, bo inne bezalkoholowe widziałam 0,01%
nie wiem czy to nie kolka nerkowa.. dziwne te dolegliwości a czytałam że drugi trymestr ma być najlepszy a chyba nie u wszystkich się sprawdza..

Dobry wieczórja w walentynki mialam badania połówkowe i dostalam najlepszy prezent dowiedziałam sie ze bede miec chłopczyka:-):-)
tak bardzo chciałam i moje marzenie sie spełniło jestem taka szcześliwa
Siemankoja do wieczora bylam w pracy kociol nie z tej ziemi byl.. po powrocie poszlismy na gofry I lody. My walentynki mamy codziennie, a 14 lutego obchodzimy moje urodziny
Buziaczki dla Was :*
my jakos nigdy walentynek nie obchodzilismy za to wczoraj nie zapomne nigdymoj Skarb mi sie oswiadczyl wiec jestem prze szczesliwa
![]()
kochany niunio... uwielbiam kiedy mnie kopie... 

a1990 gratuluje, mi moj sie oswiadczyl w pierwsze swieto bozego narodzenia ale rok temu nie w te, pamietam ze wszystko bylo pozamykane to lecial na cmentarz zeby roze kupicale my w tym czasie mieszkalismy juz razem 3 miesiace