Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacjemy jakos nigdy walentynek nie obchodzilismy za to wczoraj nie zapomne nigdymoj Skarb mi sie oswiadczyl wiec jestem prze szczesliwa
![]()
Są w Piotrze i Pawle, w Almie. W innych może i też. Na pewno nie mają alko, bo inne bezalkoholowe widziałam 0,01%
nie wiem czy to nie kolka nerkowa.. dziwne te dolegliwości a czytałam że drugi trymestr ma być najlepszy a chyba nie u wszystkich się sprawdza..

Dobry wieczórja w walentynki mialam badania połówkowe i dostalam najlepszy prezent dowiedziałam sie ze bede miec chłopczyka:-):-)
tak bardzo chciałam i moje marzenie sie spełniło jestem taka szcześliwa
Siemankoja do wieczora bylam w pracy kociol nie z tej ziemi byl.. po powrocie poszlismy na gofry I lody. My walentynki mamy codziennie, a 14 lutego obchodzimy moje urodziny
Buziaczki dla Was :*
my jakos nigdy walentynek nie obchodzilismy za to wczoraj nie zapomne nigdymoj Skarb mi sie oswiadczyl wiec jestem prze szczesliwa
![]()
kochany niunio... uwielbiam kiedy mnie kopie... 

a1990 gratuluje, mi moj sie oswiadczyl w pierwsze swieto bozego narodzenia ale rok temu nie w te, pamietam ze wszystko bylo pozamykane to lecial na cmentarz zeby roze kupicale my w tym czasie mieszkalismy juz razem 3 miesiace