• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

Basica też jestem niecierpliwa ale postanowiłam nie iść za wcześnie, także czekam do grudnia ;) kopne się dziś zapytać czy w ogóle na nfz mam szanse się dostać czy iść bulic od początku, ale kasa przeraża...
Trzymam kciuki :)

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

reklama
A1990, ja od razu jak zaszlam ciążę zwiekszylam dawkę tyroksyny z 50 na 75, jeśli bierzesz tyroksyne, to możesz zwiększyć o ok. 1/4 na własną rękę, moja Endo powiedziała, że tak się robi, bo tsh w ciąży od razu skacze

no wlasnie przed ciaza sie nie badalalm ani nic wiec nie wiem jakie mialam tsh. teraz w ciazy badania zrobilam i wyszlo podwyzszone i zastanawiam sie czy moge spokojnie poczekac do wizyty 2grudnia czy na gwalt szukac jakiegos lekarza..

Witam,dzisiaj w końcu doczekałam się odrobiny śniegu:-D umiliło mi to pobudkę o 7 i walenie po twarzy z tekstem 'Mama otwórz oczy':sorry2:strach pomyśleć jak to będzie wyglądało z dwójką:baffled:
Ewelak to ja bym już wolała śledzie...Mnie bierze na cole,mąż nie zadowolony bo to syf ale co ja poradzę i ukradkiem pijam dobrze że Zocha nie kabluje hahaha
Mama Patryka kolejna fajna teściowa,dziwi mnie nie możliwie 'troska' z ich strony.Ale teraz trend posiadania jednego dziecia i dziwne jest dla nie których posiadanie dwójki,trójki czy nie daj boże czwórki( to już patologia) Jak by musieli do sypialni i portfela zaglądać i komentować MASAKRA

Podejrzewam ze internista tez Cie skieruje do endo. Nie wiem jak u Ciebie ale unie są straszne kolejki i bede musiała pewnie prywatnie...

no wlasnie z tego co patrzylam to u mnie w przychodni nie ma endo a jak w internecie patrzylam to masakra na ten rok na pewno zapisow na nfz nie ma.. ale jak pojde do internisty to jak zleci mi skierowanie na te ft3 i ft4 to oglnie on tez moze przepisac jakies leki? stresuje sie bo nigdy nie mialam z tym stycznosci i sama nie wiem co sie dzieje i nie wiem czy jak poczekam do 2 grudnia to czy cos sie stanie.. dla spokoju pojde do internisty w pon i zobacze... a masz na oku prywatnie endo?

MamaPatryka to witaj w klubie superrr teściowych :D

Dziewczyny, jeśli mogę coś polecić - jeśli jesteście z miast gdzie jest lux med, możecie sobie wykupić np. poprzez firmę compensa pakiet za 98 zł miesięcznie i w nim macie prowadzenie ciaży i prawie wszstkie badania (przeciwciała nie wchodzą) - moja siostra tak prowadziła ciąże. A dodatkowo wszyscy endo i nie endo też są w pakiecie.
Ja tak nie robie, bo mam swojego na NFZ i mam już rozpisane wizyty na grudzien, wszystkie badania -więc nie narzekam.

A ja? tfu tfu - dziś mdłości nie mam..... & że może przeszły :D

A1990 internista moze dać skierowanie tylko na TSH i nic poza tym resztę tylko endokrynolog. Masakra. Dzwonilam dziś w jedno miejsce i okazało sie ze rok oczekiwania. W resztę dodzwonić sie nie moge. Najlepiej byłoby dostać sie na karowa do poradni gin-endo ale to chyba graniczy z cudem...

reklama
Witajcie wracając do teściowych ... to moja się nawet cieszy, trochę to dziwne ale faktycznie tak jest, chociaż też mam z nią 3 światy...
a jak tam zdrówko u Was? dobija mnie ten metaliczny posmak w ustach, wszystko smakuje jak ... worek gwoździ ;/
Już nie mogę doczekać się poniedziałku i usg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry