Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie to około 20 minut trwało albo i dłużej, bo najpierw mała była zwinięta w kulkę z nogami nad głową i nie dało się nic obejrzeć, więc najpierw musiałam się poprzewracać na boki, a potem mi tą głowicą lekarka pogniotła brzuch i mała się zaczęła kręcić. Udało się zmierzyć chyba wszystko. Pani dr nam wszystko opowiadała podczas badania, więc widzieliśmy mózg i oczy i nosek i ustkai dalej kręgosłup, żebra, serducho, 2 komory i 2 przedsionki z dopplerem, i pępowina z dopplerem, nerki, płucka, pęcherz, żołądek, nóżki, rączki, (paluszki policzone)
płci nie chciała pokazać, ale potem się tak ułożyła, że dało radę zobaczyć
No i pomierzyła kości udową i nosową, obwód główki, obwód brzuszka i jeszcze coś tam innego :-)

U nas podobnie. Przechodziliśmy przez każdą część ciała, że np. to jest serce, dwie komory itp., to jest kość taka i owaka, nerka lewa, nerka prawa itd. Był kolorowy doppler, również pępowiny.U mnie to około 20 minut trwało albo i dłużej, bo najpierw mała była zwinięta w kulkę z nogami nad głową i nie dało się nic obejrzeć, więc najpierw musiałam się poprzewracać na boki, a potem mi tą głowicą lekarka pogniotła brzuch i mała się zaczęła kręcić. Udało się zmierzyć chyba wszystko. Pani dr nam wszystko opowiadała podczas badania, więc widzieliśmy mózg i oczy i nosek i ustkai dalej kręgosłup, żebra, serducho, 2 komory i 2 przedsionki z dopplerem, i pępowina z dopplerem, nerki, płucka, pęcherz, żołądek, nóżki, rączki, (paluszki policzone)
płci nie chciała pokazać, ale potem się tak ułożyła, że dało radę zobaczyć
No i pomierzyła kości udową i nosową, obwód główki, obwód brzuszka i jeszcze coś tam innego :-)

Wiecie co ciagle mi slabo jest tak jak bym miala zemdlec a jak zjem batona to dobrze sie czuje chociaz na chwile...moze to byc cukrzyca ciazowa? A co dopiero mam na wizyte 9 marca i nie wiem bo juz tyle cukru przyjelan w postaci batonow lub czegos slodkiego ...