Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kurde zaliczyłam wczoraj atak paniki ile to jeszcze mam do załatwienia / przemyślenia / kupienia itp... Przede wszystkim mam mętlik w głowie jeśli chodzi o wybór szpitala... Muszę się ostro wziąć do roboty z planowaniem. Coraz częściej też myślę o tym jak sobie poradzę z opieką nad takim szkrabem itd.. (Wiadomo jest mąż do pomocy, ale to raczej ja będę "kierownikiem"). Wiem wiem, że nie ja pierwsza nie ostatnia mam takie dylematy, ale po prostu jakoś mam chyba teraz psychicznie z tym gorszy okres. Mam takie mieszane uczucia, że z jednej strony chciałabym, żeby malutka już była z nami, a z drugiej ta wizja mnie przeraża. Ehhhh :/
Szkołę rodzenia zaczynamy 26-ego kwietnia.

Thriade no jakbym czytała o samej sobie! ;-)Na ogół jestem w dobrym humorze,ale co jakiś czas własnie takie ataki lęku przychodzą..i dokładnie - z jednej strony jeszcze 3 miesiące..ale z drugiej strony to tylko 3 miesiące!
Gdzie zapisałaś się do tej szkoły? I jak długo trwa kurs?
Jeśli chodzi o szpital, akurat to jedna z niewielu rzeczy, którą od razu miałam ustaloną, zdecydowałam się na Rydygiera, ale to ze względu na miejsce gdzie mieszkam i sąsiedztwo tego szpitala. Poza tym poczytałam o nim na różnych forach, również tu na BabyBoom i zdecydowana większość opinii jest pozytywna, wiem, że personel i sprzęt też mają dobry, więc to mi wystarczy.![]()

:-) a ja się martwiłam ...