Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zabralam sie za pranie ciuszkow...i nagle okazalo sie ze mam tego mnostwo bo podostawalam...no coz chyba przez caly tydz bede je prac
. Musze jeszcze ogarnąć w domku a przed 18 ruszam do kosmetyczki na rzęsy i jeszcze gdzieś musze kupić rajstopy.. przydały by się takie fajne ciążowe ale teraz już za późno się opamiętałam bo w moim super miescie ich nie dostane.. -,-' Łoo wiosna wiosna.. ja dotarłam do domu bo cały poranek na nogach. Jutro idziemy na chrzciny więc trzeba było zrobić ostatnie zakupy ( m.in kupiłam kolejny strój który mogę ubrać, bo co do pierwszego nie jestem do końca przekonana) i padam na twarz, nic mi się nie chce a nogi mam ochotę sobie uciąć żeby ich nie czuć
. Musze jeszcze ogarnąć w domku a przed 18 ruszam do kosmetyczki na rzęsy i jeszcze gdzieś musze kupić rajstopy.. przydały by się takie fajne ciążowe ale teraz już za późno się opamiętałam bo w moim super miescie ich nie dostane.. -,-'
Odpoczne jeszcze pół godzinki i ruszam do działania.![]()
W rossmanach sa ciazowe rajstopy chyba ze nie macie

Po ćwiczeniach czułam się bardzo rozciągnięta i rozluźniona, LEPIEJ SIĘ SPAŁO, a nie były one bardzo forsowne. Muszę rozważyć jeszcze to finansowo, ale chyba skuszę się na jakiś karnet, przyda się trochę ruchu i wzmocnienia przed porodem. Ja chodzę do klubu fitness regularnie na pilates dla ciężarówek. PolecamWczoraj w ramach tejże szkoły rodzenia skorzystałam z zajęć jogi i dziewczyny zdecydowanie polecamPo ćwiczeniach czułam się bardzo rozciągnięta i rozluźniona, LEPIEJ SIĘ SPAŁO, a nie były one bardzo forsowne. Muszę rozważyć jeszcze to finansowo, ale chyba skuszę się na jakiś karnet, przyda się trochę ruchu i wzmocnienia przed porodem.
Co do skurczy przepowiadających, wydaje mi się, że jeszcze nic takiego nie mam, nie bardzo wiem jak się to odczuwa?