Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja zabralam sie za pranie ciuszkow...i nagle okazalo sie ze mam tego mnostwo bo podostawalam...no coz chyba przez caly tydz bede je prac
. Musze jeszcze ogarnąć w domku a przed 18 ruszam do kosmetyczki na rzęsy i jeszcze gdzieś musze kupić rajstopy.. przydały by się takie fajne ciążowe ale teraz już za późno się opamiętałam bo w moim super miescie ich nie dostane.. -,-' Łoo wiosna wiosna.. ja dotarłam do domu bo cały poranek na nogach. Jutro idziemy na chrzciny więc trzeba było zrobić ostatnie zakupy ( m.in kupiłam kolejny strój który mogę ubrać, bo co do pierwszego nie jestem do końca przekonana) i padam na twarz, nic mi się nie chce a nogi mam ochotę sobie uciąć żeby ich nie czuć
. Musze jeszcze ogarnąć w domku a przed 18 ruszam do kosmetyczki na rzęsy i jeszcze gdzieś musze kupić rajstopy.. przydały by się takie fajne ciążowe ale teraz już za późno się opamiętałam bo w moim super miescie ich nie dostane.. -,-'
Odpoczne jeszcze pół godzinki i ruszam do działania.![]()
W rossmanach sa ciazowe rajstopy chyba ze nie macie

Po ćwiczeniach czułam się bardzo rozciągnięta i rozluźniona, LEPIEJ SIĘ SPAŁO, a nie były one bardzo forsowne. Muszę rozważyć jeszcze to finansowo, ale chyba skuszę się na jakiś karnet, przyda się trochę ruchu i wzmocnienia przed porodem. Ja chodzę do klubu fitness regularnie na pilates dla ciężarówek. PolecamWczoraj w ramach tejże szkoły rodzenia skorzystałam z zajęć jogi i dziewczyny zdecydowanie polecamPo ćwiczeniach czułam się bardzo rozciągnięta i rozluźniona, LEPIEJ SIĘ SPAŁO, a nie były one bardzo forsowne. Muszę rozważyć jeszcze to finansowo, ale chyba skuszę się na jakiś karnet, przyda się trochę ruchu i wzmocnienia przed porodem.
Co do skurczy przepowiadających, wydaje mi się, że jeszcze nic takiego nie mam, nie bardzo wiem jak się to odczuwa?