Ja wczoraj też byłam na urodzinach, ale dziecka lat 7 więc było spokojnie
W ogóle wczoraj byłam w medicover u endokrynologa, akurat mąż był ze mną, bo potem mieliśmy jechać oglądać wózki. Akurat to taki mały medicover (tam raptem jest z 5 gabinetów) i mało miejsc do siedzenia jest. Tam gdzie akurat przyjmowała moja lekarka to były dwa gabinety na przeciwko siebie, i tylko dwa fotele, oba zajęte (swoją drogą zamienili by te foteliska na większą ilość mniejszych krzeseł, przecież tam się godzinami nie czeka, żeby takie wygody musiały być). No i tak podchodzę z mężem pod gabinet a tu dziewczyna się zerwała ustąpić mi miejsca.. Aż mi głupio było

Podziękowałam i zarządziłam, że ja usiądę sobie dalej (były miejsca wolne pod innymi gabinetami) a męża postawię pod gabinetem, żeby mnie zawołał jak lekarka będzie prosić (czasem nie słychać jak wołają z zza biurka). Miło mi się zrobiło, ale aż mnie wcięło.. Wciąż nie ogarniam, że moja ciąża jest już aż tak widoczna!
Dzien dobry niedzielnie :-)
Dziewczyny, zauwazylam dzisiaj że na czarnych legginsach nie doprały mi sie ślady żelu ktorego użył lekarz do usg - czym doczyścić takie plamy z czarnych spodni?
Kurde na czarnym to zawsze problem, żeby nie odbarwić tkaniny... Może jakiś odplamiacz typu vanish, tylko spróbowałabym najpierw gdzieś z boczku materiału, żeby zobaczyć czy czarny nie puszcza. Też mam taką plamkę na dżinsach, ale na tym "golfie" więc nie widać.