Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A więc taak : ja po wizycie, malutka pokazała mi na usg buźke ale niestety Pani doktor jak cyknęła zdjęcie to pożal się boże.. wygląda jak by byla taka kluska że policzki przysłaniają jej oczyNo ale co, ogólnie za dużo waże bo jak to powiedziała Pani doktor : była kobieta która zaczynała z moją wagą i przez całą ciąże przytyła tylko 2 kg więc się da.. ;/ i jeszcze do mnie mówi ze: " do następnej wizyty tyjemy tylko kilogram .. " wiadomo, nie była nie miła czy coś no ale przykro trochę. Malutka waży już 1204g i termin cofnął się na 7.07
![]()
nie słuchaj takiego gadania. beznadziejne jest dla mnie porównywanie "a bo takiej jednej to się udało". a taki jeden to poleciał na księżyc, co nie znaczy, że my też możemy. każdy organizm jest inny. ja nie jem praktycznie słodkiego, nie podjadam między posiłkami, mam dobrą dietę, a i tak przytyłam już 10 kg. oni naprawdę myślą, że my żremy jak opętane i nieważne co się im powie, bo i tak nie uwierzą...
A chudzinką nie byłam, ważyłam prawie 70 kilo przy 169cm wzrostu. Tak ze nei martwcie się, nadprogramowe kilogramy sie zrzuci, wazne że dzidziusie zdrowo rosną i dostaja wszystko czego potrzebują