reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja może zbyt często się nie udzielam ale jestem za zamknięciem grupy. W sumie z tego też powodu mało pisze... trudno dzielić się spostrzezeniami jak wychodzą one na googlach po wpisaniu danej frazy. Na fb również mogę pisać na zamkniętym wątku ale nie jestem dodana do grupy wiec Was nie odnajde :)

Ja jestem za tym aby ta grupa została. Ktoś poruszył temat, że nie pisze tu często bo z google można łatwo tu trafić. Trzeba by niezłego detektywa żeby rozszyfrowal kto jest kim w realu. Zresztą nie wydaje mi sie by poruszane tu tematy były na tyle osobiste by ktoś z zewnątrz nie mógł ich czytać.

hej
jestem po zajęciach z SR :-) fajnie tak przypomnieć sobie co nieco :-)
Dziewczyny które są za zamknięciem wątku i przejściem na fb - macie takie prawo . Wiem, ze Karolina taki wątek na fb zamieściła mozecie do niej napisać pw i was dołączy. Zdania są podzielone odnośnie tego więc proponuję wątek zostawić.
Zaraz napiszę do admina o ściągnięciu Moni, tylko nie chcę zostać sama więc zaproponujcie kogoś.
Może Olga albo Thriade?

Jak dla mnie to można zostawic tylko same zdjęcia ja też wolę zostać tu bo choć wiem krótkim jest :-) a na fb ciężko rozszyfrować będzie. I nauczyłam się do tej strony jest dla mnie bardziej przejrzysta. Dzieci już położyłam spać a zaraz chce oglądać top Szef i ich pyszności :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry