Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Właśnie enter moje zdanie jest takie same to właśnie na fb bała bym się swobodnie pisać bo niby grupa tajna itp ale jak to internet zawsze coś może wyciec no i tam już anonimowe nie jesteśmy.... A co do tego że w Google wyskakuje to ja nie wiem jaki problem nie podpisujemy się przecież a zresztą piszemy o samych przyziemnych sprawach młodych mam nie widzę tu nic niestosownego...
jestem! badania wszystkie ok, mały już głową w dół (; no i mam brać magnez, bo też mi się zaczęły skurcze łydek w nocy ):
mogę być moderatorem, nie ma sprawy, zresztą to chyba nie wymaga wielkiej działalności ((;
a co do forum - szczerze, laski, komu by się chciało czytać nasze rozmowy? czytałyście kiedyś cudze rozmowy na forum, które nie dotyczyło jakiegoś konkretnego tematu? pewnie taki "zwykły człowiek" to by padł z nudów po 2 stronach
niech sobie będzie i forum, i FB, każdy pójdzie tam, gdzie mu dobrze
Martyska ja chodze do gina który mi prowadzi ciąże i do drugiego tylko na usg i on mi nigdy nic do karty ciazy nie wpisuje.
Co do forum i fb to jestem jak najbardziej za zostaniem tu i ewentualnie zamknięciem tego wątku, ale dostosuje sie do większości