Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U mnie nic nie boli na szczęście. Natomiast mam jakieś dziwne bóle pleców jak leże na boku (czy na prawym czy lewym) bez kojca. Boli mnie w okolicy troche jakby powyżej zapięcia od stanika... Masakra. Czasem sobie z mężem coś leżymy i oglądamy TV czy gadamy i ja po max 1h muszę wstać, albo brać poduchę (a to już gorzej we dwójkę bo ciężej się przytulaćU mnie wystarczy mała butelka wody i tez latam co chwile. A powiedzcie jak wasze spojenia łonowe ? U mnie ból okropny najgorzej jak wstaje po dłuższym odpoczynku czy w nocy mam przewrócić się z boku na bok albo wstać wogole. Okropny ból, są na to jakieś sposoby ? I jaka jest przyczyna tego bólu ?
).
Moja lekarka powiedziała, że można leżeć na plecach jeśli już na boku się nie daje rady. Tzn. starać się wybierać lewy bok, ale jak niewygodnie i przez to nie możemy spać, to lepiej już spać na plecach niż w ogóle. W miarę możliwości można sobie trochę wyższą poduszkę dać, wtedy łatwiej się oddycha (nie ma takiego ucisku na przeponę).ja xamowilam taki lezaczek TINY LOVE LEŻACZEK BUJACZEK ŁÓŻECZKO 3w1 DO WYBORU (5316052863) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tez zaczynam miec problem z pechezrzem w nocy wstaje 3 razy i jak sie obracam z boku na bok to tez czuje bol a najwygodniej to mi sie lezy na plecach a wiem ze nie powinnam![]()
Thriade podejrzewam że z tymi praniami to chodzi o to że wszystkie rzeczy nie zmieszczą się na raz w pralce i dlatego trzeba wstawić kilka prań ;-)
Byłam dzisiaj na wizycie. Mała wazy 1800g, serce jak dzwon, z 10 minut je oglądał. 9-tego czerwca mam się zgłosić do szpitala na konsultacje anestezjologiczną, umówią mnie na cesarkę i dostanę sterydy na rozwój płuc małej.
Ja dziewczyny zaczelam puchnac. Dzis zauwazylam ze mam opuchniete kostki i okazalo sie przez ostatni tydzien przybralam 3 kg![]()
Wiem, wiem, ale chwilowo tylko to jest pod ręką :/ Można jakieś tabletki na zgagę brać? Jakieś manti czy cuś?