reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
spać ...takie mam motto na dziś

od rana lekkie wkurzenie na moich najstarszych ....wydarłam sie na nich na dzień dobry .
dziś zaczynam akcje pranie dla Kornelka ....
no i nadal nie mam wózka ,bo się napaliłam na coś co jest poza moimi możliwościami ( choc w z zasadzie z rozsądku rezygnuję z nowego)...licze ,że uda mi sie w dobrej cenie używany kupić
miłego dnia dziecka dziewczynki

ja dziś pierwszy raz od jakiegoś tygodnia się budziłam w nocy na siku. w ogóle mam zaparcia przez żelazo i brzuch mam przez to taki pełny od gazów, beznadziejne uczucie /:

U mnie dziś piękna pogoda, ale ja też jakąś niewyspana, kilka razy w nocy też wstawałam... ale kupię sobie dziś truskawki bo mi się marzą na dzień dziecka I będę szczęśliwa ;-) ;-)
Olga ja mam podobnie z tym żelazem, też czuje się taka pełna ciągle, chociaż staram się raz dziennie odwiedzać toaletę z 2 :-P wspomagamy się ziołami, jogurtami, owocami i Zielona herbata jakoś rusza :-P

hej
trochę mnie nie było ale mam zapalenie zatok i angine, angina zelżyła ale zatoki trzymają achhhhh
do tego Mateusz miał 4 urodzinki i było co robić
dziś wizyta ciekawe czy maluch głową już w dół?

Angi co do Kundy
[*] jak zdecydujecie tak zrobimy, na pewno chcę sie dołączyć. nie wiem czy dziś zdążę jeszcze sie dołożyć ale poslij namiary ok - będę wdzieczna
Co do nacinania krocza - byłam nacieta, położna zapytała sie czy moze naciąć bo dziecko duże zgodziłam sie bolało kilka dni ok 2-3, a potem już ok, używałam tantum rosa i duuuużo wietrzyłam co chyba działało najlepiej, dyskomfort był lekki przy pierwszym seksie ale mam cierpliwego i delikatnego męża ;-) potem do teraz wszystko ok. Nietrzymania moczu nigdy nie miałam.
Thriade położna którą wybierasz to ona przyjdzie i zobaczy dziecko i ciebie. Ja mam w ogóle pomieszane wszystko, lek. rodzinnego tego co od dziecka, pediatrę innego w innej przychodni, a położną jeszcze z innej :-) jest wybór to sie wybiera :-)
Olga ja miałam super położną co przyszłą chyba z 5 razy i mogłam do niej nawet dzwonic w weekend z problemem a ona zawsze odpowiadała pogadała, doradziła, wsparła - super babka, teraz też ją biorę :-)
Kasieńka witaj :-) ja mam w ogóle jakoś nisko brzuch w tej ciąży w 1 mam wrażenie, ze był dużo wyzej
Zulugulka &&&&&&&&&&& zacisniete trzymaj nogi razem ;-)
Gurek jak egzamin? mam nadzieję, że wszystko ok
Karolina oszczędzaj się!
dziewczyny ja też sie spokuje moze w weekend czerwcowy teraz... w 1 ciąży spakowałam rzeczy w 35 tyg i torba leżała tylko 2 tyg a żona kuzyna urodziła w 35 tyg i nie zdążyła torby spakować wiec lepiej niech leży...
Michalina uważaj na siebie i odpoczywaj
miq&&&&& za wizytę

Dzis mi jest od rano gorąco!!!! a nie mogę sie tak porozbierać bo ten mega katar mam jeszcze achhhh

Beznadziejna noc, wstawałam znowu chyba z 5 razy na siku :/ A rano ktoś kosił trawę, potem jakiś sąsiad nie mógł odpalić auta i piłował przez chyba 30 min, potem jakiś inny sąsiad wyrzucał butelki do kosza na szkło - mamy na przeciwko bloku - miał ich chyba k**** 20, potem o 8 (a wstajemy o 9 gdzieś) zadzwonił pracownik, potem tradycyjne tłuczenie się mojej sąsiadki z góry (to już odrębny temat) i po prostu mysłałam, że mnie szlag trafi. Efekt taki, że jest wpół do 12, siedze w piżamie i jestem makabrycznie niewyspana :confused2:

kati83 dobrze, że już do nas wracasz :) Egzamin zdany na 6 :) Ulga straszna, bo już nie muszę o tym myśleć i mogę skupić się na mieszkaniu i wyprawce. W środę obniżył mi się brzuch, w czwartek miałam skurcze krzyżowe. Od niedzieli jest lepiej, ale trochę mam stresa, bo to jeszcze 8 tyg, a brzuch nisko. Astma mi się nasiliła. Poza tym ok. W moczu nie było cukru w powtórnym badaniu.
Jak Twój kręgosłup?

A co z ewelak????? Bo nie zauważyłam, żeby pisała coś ostatnio, a przecież ona z krótką szyjką i szwem. Martwię się.

Michalina trzymaj się. Niezłą akrobatkę masz w brzuchu.

reklama
Kati dzięki za kciuki, zdrowiej kobieto:-). Gurek gratulacje, 6 nie pogadasz;-). Mój mąż bardzo sie przejął moja krótką szyjka skacze koło mnie na paluszkach, wczoraj wieczorem nawet obiad na dzisiaj ugotowal, kanapeczki na śniadanie w lodówce. A ja cóż mi zostało innego leze i nadganiam zaległości filmowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry