Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ekrany i dziecko, cz. I | MamaDu.pl ciekawy artykul na przyszlosc. Prof. Cieszynska tez prezentuje podobny poglad a w metodzie krakowskiej obowiazkowym elementem jest wykluczenie wysokiej technologii. Ja to popieram, a Wy?
Przeczytam całość jak uśpię małego - ale z jego początkiem się zgadzam w 100%
Mati ma ograniczony dostęp do nowinek, tv i komputera.
Telewizji jako takiej nie oglądamy, telefon służy do dzwonienia, ew. pokażę mu czasem zdjęcia, tableta nie mam, a komputer służy mamie i tacie do pracy a czasem ewentualnie puszczę mu kilka bajek wybranych przeze mnie.
Za to mamy ogromna ilość książeczek :-) mam niezłego fioła na tym punkcie :-)
dziś byłam zlorzyc papiery na terapie dla chlopakow i tak rozmawiam z dyrekcją i mowie aby jak cos to szykowali mi miejsce od wrzesnia dla trzeciego, a one w smiech bo nie wiedzieli ale mijsce jak cos sie dla mlodego znajdzie:-) chyba tam sie mnie juz nie pozbeda:-)
dziewczynki gratuluje szczęśliwych wizyt .. a co myślicie na temat tatara i metki cebulowej w ciąży? 2 dni temu się skusiłam bo taki smak mi przyszedł..