Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Olga mnie w medicoverze jak juz to interesuje ten pakiet za 9... Ale zobaczymy jeszcze, na razie prowadzona jestem w prywatnej klinice w bydgoszczy ale w zwiazku z przeprowadzka, bede musiala zmienic lekarza prowadzacego...
Nam zalezy, zeby miec pewien komfort w czasie pobytu w szpitalu, zeby mozna bylo byc razem, nie byc w obcymi w sali itd... Na madelinskiego z tego co wiem sa calkiem fajne warunki, moja przyjaciolka tam rodzila i dobrze wspomina pobyt w szpitalu.
Ale koszt budowy domu i zakupu dzialki to wydatki w granicach minimalnie z 600tys? Gornej granicy wlasciwie nie maWiec przy takiej kwocie 6 tys. to drobne na waciki
A ktos zna szpital Salve w Warszawie?
Madziula nie mowie, ze dla mnie 6tys. to drobne na waciki ale w porownaniu do kosztu budowy domu i zakupu dzialki tym bardziej dzialki budowlanej pod Warszawa to drobna kwota.
a wydaje mi sie, ze jezeli kogos stac na budowe domu to i na taki wydatek go stac. Ale to tylko moje zdanie.
dla mnie to jest bardzo mylne założenie. ludzie często pół życia odkładają, co mogą, a jak sami sobie muszą poradzić, bo nie mają wsparcia finansowego ze strony rodziny, to 6000 wybrać z oszczędności to jest bardzo dużo.