reklama
My tylko nie wiemy za ktorym podejsciem... To byla dluuuuga nochihi
hihihi ;-)
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Majka567 a może to rwa kulszowa? :/
My po maratonie i szczerze jestem załamana :/ słabo wypadły, na 6 placówek tylko jedna była warta uwagi za tak ciężkie pieniądze :/ jeszcze jedna placówka w pon ehhh w ogóle jak już się szuka czegoś konkretnego to kłopot :/
Jestem po dzisiejszym dniu padnięta, śpię na stojąco a Oliwia się kimnęła w aucie wrrr. Padła dzisiaj prawie z szoku, na jednym spotkaniu młoda była ze mną była nie dość że na luzie została w sali kiedy ja oglądałam resztę pomieszczeń to jeszcze ryk jak musiałyśmy już iść he he oby cała adaptacja tak wyglądała
My po maratonie i szczerze jestem załamana :/ słabo wypadły, na 6 placówek tylko jedna była warta uwagi za tak ciężkie pieniądze :/ jeszcze jedna placówka w pon ehhh w ogóle jak już się szuka czegoś konkretnego to kłopot :/
Jestem po dzisiejszym dniu padnięta, śpię na stojąco a Oliwia się kimnęła w aucie wrrr. Padła dzisiaj prawie z szoku, na jednym spotkaniu młoda była ze mną była nie dość że na luzie została w sali kiedy ja oglądałam resztę pomieszczeń to jeszcze ryk jak musiałyśmy już iść he he oby cała adaptacja tak wyglądała
martyska1223
Ja tez doskonale wiem kiedy dzieciaczek powstał. 19.10 
To był ranek kiedy obudzilismy się po calonocnej zabawie na weselu znajomych
To był ranek kiedy obudzilismy się po calonocnej zabawie na weselu znajomych
EwciaZ
Ja w poprzednich ciążach miałam różne bóle i raz było gorzej raz lepiej, ale zupełnie przeszły po porodzie dopiero. Bolało mnie lewe biodro, lędźwia i po prawej stronie na plecach na wysokości chyba 7 żebra z promieniowaniem w stronę kręgosłupa. Teraz akurat odpukać nic.
Miłego wieczoru
Miłego wieczoru
angi-wawa1988
dreamgirl pamietam i trzymam mooooocno kciuki 

michasia30
He he ja też byłam z mężem na weselu w ten weekend ale nasza dzidzia powstała dwa dni później ;-)Ja tez doskonale wiem kiedy dzieciaczek powstał. 19.10
To był ranek kiedy obudzilismy się po calonocnej zabawie na weselu znajomych![]()
reklama