reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja po wizycie. Do diabetologa stwierdził ze skierowania nie trzeba tylko mam iść, powiedział gdzie przyjmuje najbliższy (nie krył że to jego kolega) i nakazał trzymać diete i się nie zamartwiać tymi cukrami bo od stresu rosną. I dowiedziałam sie zę noszę córeczkę:-)

Graaaatulację :) nadprogramowa wizytą się opłaciła he he ;)

Może Monia dalej zajęta urządzaniem mieszkanka :) Pisała do niej któraś na pw?

Ola super doznanie no nie :-)
Nikita gratuluje córci :-)
Goosiaczek a Ty konkretnie z Katowic? bo ja ze śląska ale spod czeskiej granicy - okolice Rybnik/Żory/Racibórz/Jastrzębie
i będę rodzić prawdopodobnie w Rydułtowach
Angi ja właśnie napisałam
coś mnie nosi, normalnie jakby nie była noc to poszłabym na spacer!!!

Ola super doznanie no nie :-)
Nikita gratuluje córci :-)
Goosiaczek a Ty konkretnie z Katowic? bo ja ze śląska ale spod czeskiej granicy - okolice Rybnik/Żory/Racibórz/Jastrzębie
i będę rodzić prawdopodobnie w Rydułtowach
Angi ja właśnie napisałam
coś mnie nosi, normalnie jakby nie była noc to poszłabym na spacer!!![/QUOTE
Tak z Katowic do Rydułtowic trochę daleko :-)

Dziewczyny juz jestem :) przepraszam Was ale ostatnio ciagle cos do roboty i nie konczace sie zakupy a ciaza daje we znaki i kregodlup potwornie mnie boli... Musze Was doczytac chyba, ze ktos bedzie na tyle mily i mi napisze co sie dzialo ostatnio?
Co tam u Was dziewczyny?

Heeeelllloooowww :))

To już dziś, to już dziś....na na na na :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwia idzie pierwszy raz do przedszkola, nasza 3 rocznica ślubu i zobaczę ktosia lub ktosię :-):-) na na na na na :-):-)

Buuuuzzziiiole, miłego dnia :rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-)

Zapowiada się dobry dzień :-) Angi powodzenia na wizycie.
Przez kilka dni nie pisalam nic, ze względu na zabieganie. Wczoraj byłam na fajnych warsztatach Bezpieczny Maluch. Odbywają się one w różnych miastach, wiec polecam Wam je. W skrócie mówią o pierwszej pomocy dla kobiet w ciąży i małego dziecka, postępowaniu przy bezdechu, zachlysnieciu jedzeniem, upadku. Był tez ekspert od fotelikow samochodowych i radził by nigdy nie kupować fotelika na odległość, bez indywidualnego dopasowania do samochodu. Mamy męczyć sprzedawców w tym temacie, bo 80% fotelikow jest źle użytkowanych, dobranych etc.

reklama
Angi czekamy na informacje :D
Monia znalaslas sie :*

Dziewczyny czy Wam tez sie tak nie chce chodzic do pracy czy tylko jak taki len? Jak juz jestem na miejscu to jest ok ale jak mam wyjdc z domu to mam ochote wymyslec jakas chorobe I dzwonic ze nie przyjde hehehehe
W nocy dostalam takiego kopniaka, zebaz sie wystraszylam haha
No nic ogarniam sie I lece do pracy
Buzka

Do góry