• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

No to widzę że każdej z nas coś dolega.. mam skurcze łydek , łykam magnez i w witaminach i osobno i guzik boli nadal :wściekła/y:
do tego dochodzi ból całej nogi.. oszaleć idzie...

reklama
No to widzę że każdej z nas coś dolega.. mam skurcze łydek , łykam magnez i w witaminach i osobno i guzik boli nadal :wściekła/y:
do tego dochodzi ból całej nogi.. oszaleć idzie...

Noga i pośladek? Myślę o tej rwie kulszowej oby nie to :/

Kasia ja sprawdzałam na jej profilu logowanie ostatnie 13 lutego a wydaje mi się że miała BB na tel bo tak coś chyba pisała. :/

JA mam parę rzeczy z Lidla i śpiworek do spania. Teściowa chce mnie zabrać na zakupy w marcu. Przy Zosi w większość ubrań nie trafiała- a to z rozmiarem, a to z wyglądem. Tym razem stwierdziła, że idziemy na zakupy razem i mam sobie wybrać co mi pasuje;-)

Witajcie,ja kupiłam parę rzeczy unisex,śpioszki,niedrapki,recznik z kapturkiem,kocyk,czapeczke bawełniana :-)
Chciałam kupować po każdej wizycie jedna rzecz ale jak mój mąż wpadł na dział dziecięcy to musiałam mu wyciągać z koszyka niektóre Rzeczy,a na niektóre się uparl i już ;-)

reklama
Jeśli chodzi o ciuszki to już trochę sie nazbierało, dużo nazamawialam przez internet, i teraz znów czekam na paczkę :tak: tym czasem napuszczam wode do wanny i idę poleżeć, może minie bo puki co jest kiepsko.. :((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry