Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

WOW jestem pod wrażeniem :-)No to jest nas więcejto fajnie , no cycochy są ogromne też jutro muszę się rozejrzeć za kupnem staników bynajmniej też ze 2 .
Moja znajoma urodziła 11 lutego córeczkę w naszym szpitalu w Zabrzu cesarkę miała , termin wypadał jej na ostatni luty i podpytałam ją tak troszkę co się pozmieniało względem opieki matki i dziecka . Np wiem że nie robią już lewatywy , ciuszki są szpitalne , sale 2 osobowe z łazienką i wc... dania są do wyboru... zestaw nr 1 lub zestaw nr 2... Leży się 3 dobry... tata może poczekać na wygodnych sofach przy sali operacyjnej i pokazują mu maluszka... także rewelacja.. od pazdziernika mamy nowy szpital i z tego co widzę dużo kobiet jest zadowolonych .
mi w pierwszej ciąży też nic - do końca taki sam rozmiar ale jak zaczęłam karmić oooooo to poszło z D do Fja tam nie sprawdzam znaczenia imion, w ogóle nie wierzę, żeby to miało z czymkolwiek związek.
a piersi mi prawie wcale nie urosły...
Mi nie tyle co zabobon chodziło tylko o nie fortunny zbieg okoliczności :/ z imieniem Amelia
Czy jest coś piękniejszego jak usłyszeć: "Mamo, nie mogę zasnąć. Chodź i przytul mnie, ja lubię się do Ciebie przytulać" Pa papóźniej może jeszcze zajrzę
obowiązki a raczej przyjemności wzywają
![]()

Kurcze mam dzisiaj wezwanie na straż miejską któregoś razu zaparkowałam na miejscu dla inwalidów z czego nie jestem dumna, ale cholewcia jak przyjeżdżam po syna to nigdy nie ma miejsca i te 10 minut mnie teraz po kieszeni uderzą, a z tego co wiem za takie wykroczenie nawet 800 zł można dostać.