• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

tak od poczatku ciazy przytylam dokladnie 3.8 kg startowalam z waga 75 ( 5 tydzien ciazy) a wczoraj mialam 78,8 (21 tydzien 2 dzien) wczesniej waga poprostu stala w miejscu no a od ostatniej wizyty przez 4 tygodnie przybralam te 3.7

reklama
Byłam na tej straży z mężem i powiedzieliśmy że niepamietamy które z nas uzytkowalo auto w tym dniu, poglaskalam się trochę po brzuszku i Pan stwierdził że w zaistniałej sytuacji nie wykryto sprawcy. Grzecznie podziekowalismy i poszliśmy do domu. Na szczęście się udało :D:D:D

reklama
kati ja wg twojego kalkulatora mam wage idealna (tam pisze Srednia ) troche mnie to podbudowalo tyle ze nie wiem czy mam sie sugerowac kalkulatorami czy moja pania gin. no ale trudno w koncu jestem w ciazy to normalne ze tyje, pocieszam sie tym ze kolezanka mi mowila ze ona w pierwszej ciazy przytyla az 30 kg tyle ze ona szczuplutka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry