Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Angi gratuluję synka
Mnie się brzuch nie spina zero skurczy czy dolegliwości poza tym że dzieć maltretuje pęcherz...więcej dziś nie doczytam wizyta w czwartek na 16 to może i ja się pochwalę kogo noszę pod sercem:-)
Ania miło że wróciłaś
Pogoda piękna wiosenna to i rzadziej zaglądam ale postaram się poprawić bo potem ciężko nadrobić... powtarzam się
Dobranoc;*
Witam dziewczyny po tygodniowej nieobecności.
Bylismy u rodziców i neta nie miam, dopiero Was doczytalam.
Angi gratuluje chłopca
Ania Belfast ja Cie pamietam-witaj ponownie
Wszystkim kobietom po polowkowym gratuluje udanych wizyt
My z kolei wróciłyśmy z córeczka znów przeziębione, ja znów zatoki a Hania strasznie kaszle wiec jutro biegniemy do lekarza. A juz było pare dni spokoju.
Z dobrych rzeczy to moje 10-cio miesięczne dziecię zaczęło chodzic
Aha zapomniałam zapytac która z Was robiła juz test obciążenia glukoza? Ja robiłam w czwartek bo jutro mam wizytę. Zniosłam to tak samo zle jak przy pierwszej ciazy tzn wypić wypilam i nawet mnie nie zemdliło tyle ze przed drugim pobraniem tzn po 2h zasłabłam i juz mi piguła na leżąco pobierała krew bo nie byłam w stanie siedzieć bo mi cukier spadł do 42. Na czczo miałam 80, po 1h 127 i po 2h 42. Miała któraś podobnie?
cześć, ale się rozpisałyście na szczęście udało mi się nadrobić.
co do kawy, to my kupujemy w ziarnach, mielimy w domu i zaparzamy w kawiarce.
ale ostatnio pijam też odkrycie mojego A. - Mama Coffee, to jest kawa zbożowa z kompleksem witamin, bardzo fajna
Martyska1223 wspolczuje tak z rana w takiej kolejce to strasznie sie siedziec nie chce
Jak masz mp3 to sobie jakas muzyke zapodaj i dasz rade ;-) a jak nie to tel i gra albo poczytaj cos
Ja kompletnie sie nie wyspalam a tu do pracy znow trzeba isc na prawie 10h :-( myslec pozytywnie musze dam rade