Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie również szaro i deszczowo. Raczej nie zapowiada się by przestało padać. Dziś ostatnio zajęcia w szkole rodzenia.
Kurcze, mam coraz większą zagwozdkę jeśli chodzi o zakup kołyski czy łóżeczka. Musimy zmieścić się w 10 metrowej sypialni i kołyska wydaje się dobrym rozwiązaniem ze względu na miejsce i też na to, że niemowlaki dobrze czują się w czymś mniejszym. Z drugiej strony po 5-6 miesiącach i tak trzeba będzie zmieścić łóżeczko. Na kołysce też nie podstawię przewijaka, z przybornikiem też może być kiepsko.
Dziewczyny pytanie z innej beczki. W czym będziecie prać ciuszki maluchów? Zastanawiam się nad lovelą ale co lepsze proszek czy mleczko do prania. Aha nie mam zamiaru prać ręcznie:-)

Ja też mam bardzo małą sypialnie. Stawiałam cały czas na łóżeczko ale wczoraj zamówiłam jednak kołyskęzawsze w sumie marzyłam dla dziecka o kołysce. Zawsze to odwlecze mi temat łóżeczka na parę m-cy
![]()
Dziewczyny pytanie z innej beczki. W czym będziecie prać ciuszki maluchów? Zastanawiam się nad lovelą ale co lepsze proszek czy mleczko do prania. Aha nie mam zamiaru prać ręcznie:-)
Ja zrobiłam sama proszek z przepisu z książki "Ekonomiczne dziecko" Ewy Kozioł