reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dzien dobry :-)

Ewciaz superowa półka, chyba Ci ukradne pomysł bo strasznie mi sie podoba ;-)

Mój mąż mial urodziny w tym tygodniu, wymyśliłam że mu zrobie chociaż maleńka impreze dzisiaj, spędziłam caluśki dzień wczorajszy na sprzątaniu poremontowego bałaganu, podłoge myłam z 5 razy żeby było widać że wogóle coś ruszyłam :eek: Upiekłam tort czekoladowo-tiramisu, i plecy mnie tak bolą jakbym ziemniaki tydzień sadziła zgięta wpół, to chyba jednak nie byl dobry pomysł impreza podczas remontu :no:

reklama
dzień dobry
Nie doczytam co pisałyście bo muszę dużo odpoczywać, ale czuję się już dużo lepiej :)
Strasznie mnie ostatnie dnie bolała głowa i kręgi te stłuczone, noszę ten kołnierz ortopedyczny i ściągam jak leżę. Mały teżdziwnie się zachowywał raz cisza kilka godz a raz nadmierna pobudliwość, ale uspokoiło sie i dziś już ok.
Jutro wizyta u gina standardowa więc przy okazji sprawdzi czy dalej ok. No i jadę też do mojej lek. rehabilitacji na lekki zabieg powie mi co i jak mogę teraz z kręgosłupem, bo na nfz nie mozna liczyć. Oczywiście biore na wszystko faktury zamierzam zgłosić to do ubezpieczenia żeby mi zwrócili.
Pozdrawiam Was jak będę mogła to wpadnę poczytać co u Was

Oo jaki dzisiaj spokój. U mnie koniec prac remontowych zostało tylko sprzątanie i od jutra będę mogła zacząć rozkładać rzeczy malutkiej.. :tak:
Obiadowo dzisiaj protest, ja jakoś bez apetytu a T. dostanie na szybko jakieś frytki i tyle.. Ah, nie mogę się napatrzeć na moje czyste ściany :-)

EwciaZ świetny domek. Kati83 trzymaj się, dużo zdrowia.
W temacie remontowym to nam zostały do przymocowania listy przypodłogowe w mieszkaniu i dostosowanie sypialni do Hanulka. Łóżeczko już wybrane, a komoda z ubrankami od miesiąca gotowa. Czekam na dostawę z Gemini. Powinnyśmy otrzymać rabat za marketing szeptany:-)

reklama
Pani olga hehe u nas to samo przy skladaniu lozeczka ;) nie chcialy nam sie wkrecac sruby od tej czesci pod materacem, myslelismy ze z gwintami cos nie teges klocilismy sie ze szok, mama tylko chodzila i uspokajala, skonczylo sie na tym ze moj P mial isc do castoramy bo mamy niedaleko i jak juz sie ubieral to ja na sile, uparta i na maksa wkurzona bawilam sie tymi srubami i odziwo weszly jak w maslo, rozebral sie i raz jeszcze na spokojnie sprobowalismy to dno zamontowac i bez problemu skrecilismy wszystko jak nalezy :D a jeszcze 5 minut dluzej to niedojze moj poszedlby niepotrzebnie do budowlanego to jeszcze bysmy sie tez pozabijali ;)

Do góry