reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
aim - ja również postanowiłam pracować na tyle na ile mi samopoczucie pozwoli i..specyfika pracy :-). Ale Ciebie to podziwiam... Jak Ty znosisz te wszystkie zapachy szpitalne???

U mnie z objawów to..od samego początku mega ból pleców, cycki (wiadomo), do dzisiaj mdłości były jako tako do zniesienia, no i zaczynam być bardziej wyczulona na zapachy.
Póki co od kawki mnie nie odrzucilo (co w 1 ciąży było znakiem rozpoznawczym nr 1), ale zmniejszyłam jej ilość do 1 dziennie ;-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela daj jutro znac jak beta. :)
No czekam z utęsknieniem na jutro :) Pracuję w labie więc ok 11 będę już znała przyrost. Dzięki za pamięć :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ostatni raz pisze o objawach pisałam Wam ze odzylam itd ale co z tego od 30 min biegam przytulać się z kibelkiem..
No ja jutro już rano nie wypije kawy i bardzo nad tym ubolewam ale co zrobić :) mam inke ale jej jakoś nie trawie.

Jutro jakieś wizyty ?

p19uvfxmn6t6amgl.png

Vicaria a w szklarni nie stosuje sie środków ochrony roślin? Kg kilogramami ale ważna chemia...
Tea jestes bardzi dzielna, sił dla Ciebie i uważam ze dobra decyzje podjelas
Lilith ja mam juz twardy brzuszek ;) wg usg we wtorek zaczynam 10 tc

reklama
Dorota oj tak ja sie zastanawiam jak ja duphaston wezme...jak rz*** jak kot...dzis jest najgorszy dzien boje sie ze jak tak dalej pojdzie to na prawde pojde do szpitala..

010igov3fkey3mez.png

Do góry