reklama

Lipcowe mamy 2017

już jestem. Pogoda u nas pochmurna ale ciepło w miarę aczkolwiek do południa lało. Ale ja mam takie szczęście, że zawsze przestaje padać jak chcę gdzies wyjść:) Tzn wcześniej ładnie proszę, żeby przestało:)
Kupiłam koszulki z długim rękawkiem, pajacyki, i dwie czapeczki:) Nie mogłam się opanować.

AA i 4 kostki masła bo my uzależnieni...

reklama
Witam nowe mamusie :)

Ja zrobiłam 3bita tylko grudki mi sie zrobiły w budyniu ale i tak zjemy :p

Kasia831 to prawda ze przez piekarnik mogą nie wychodzić wypieki, my w poprzednim mieszkaniu mielismy taki beznadziejny, wiecznie zakalce. Teraz długo wybierałam jaki chce kupić i faktycznie ciasta rewelacyjne wychodzą

Witam nowe mamusie :)

Ja zrobiłam 3bita tylko grudki mi sie zrobiły w budyniu ale i tak zjemy :p

Kasia831 to prawda ze przez piekarnik mogą nie wychodzić wypieki, my w poprzednim mieszkaniu mielismy taki beznadziejny, wiecznie zakalce. Teraz długo wybierałam jaki chce kupić i faktycznie ciasta rewelacyjne wychodzą
No nie mogę tego piekarnika wyczaić. Kiedyś robiłam murzynka, pisało że 30 min ma się piec a w moim piekarniku piekł się 1,5gdz :/

No pogadałam z rodzicami i atmosfera ok, może na jakiś czas zczają o co chodzi , i tak za jakiś czas będę musiała pewnie przypomnieć, aj no trudno. Wybili mnie z rytmu i kawę rozlałam. Na szczęście ojciec mnie zachwycił informacją, że auto mamy gotowe do odbioru:-D Tylko powiem, że od 2,5 roku nie mieliśmy.
Później w pracy załatwiłam kilka ważnych spraw i ogólnie jestem zadowolona z tego dnia. Pewnie nie poćwiczę, bo mnie jeszcze coś ciągnie na dole, ale zaraz prysznic walnę i jakiś film obejrzymy.

Hejka

Poczytam Was później, byłam jednak u gina, z dzidzia wszystko ok, u mnie ból z przeciążenia ... pani mało mowna, ale macica trochę za twarda, więc duphaston, magnez, nospa i narazie zalecane leżenie i do wtorku zwolnienie, czyli do wizyty u prowadzącej

A mąż jutro do Austrii na snowboard buuu

Aha najważniejsze ze z dzidzia ok, a co do magnezu to polecam asmag forte, po tym brzuch twardnieje mi 2 razy na dzień a nie 20 jak wcześniej

Chybra fajnie ze się dogadaliscie:)

Aha83 to odpoczywaj teraz:)) Ja polecam magne b6 bo to lek:D

Kurde zakrztusilam się muffinka:( pokaralo mnie:( teraz mnie żołądek boli w nagrodę buu a idziemy do znajomych zaraz :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry