reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja tez chodze na nfz ale mam tak wspaniala gin ze nie zamienilabym jej :-) badania wiec sa na nfz a tez mam ich chyba z 10 wypisanych! Moje biedne zyly chyba na raty to bede musiala oddawac...

Truskawka kciuki za bete:-)

Aga uwielbiam to imie juz dawno z R sobie upatrzelismy Jagode :p, a charakternego.mam tez synka wiec sie zgraja haha:D

010igov3fkey3mez.png

reklama
pojade zaraz do rodzinnego lekarza i się zapytam, jakie ceny są u nich, albo jakie szanse na skierowanie. Jeśli chodzi o obciążenie to muszę je zrobić już teraz jak to powiedziała Pani Doktor z racji wieku :), po drugie moja pierwsza dzidzia była dość duża (chociaż cukrzycy ciążowej nie miałam) :) ( aha w kwietniu skończyłam 35 lat)

Kotek87 - to jak tak to u Ciebie wygląda, to super :-).

Nie będę się teraz na 100% zaczekać co do swojego postanowienia, póki nie odwiedzę gin 21.11 ;-).
Może i do mnie przemówi kasa, jeżeli jakość i podejście będzie to samo i na pryw i na nfz :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez zobaczę jak to wygląda na nfz. Do mojej przychodni nie mam co isc bo gin jest straszny, twierdzi że wymyślam sobie choroby...

pojade zaraz do rodzinnego lekarza i się zapytam, jakie ceny są u nich, albo jakie szanse na skierowanie. Jeśli chodzi o obciążenie to muszę je zrobić już teraz jak to powiedziała Pani Doktor z racji wieku :), po drugie moja pierwsza dzidzia była dość duża (chociaż cukrzycy ciążowej nie miałam) :) ( aha w kwietniu skończyłam 35 lat)
a serduszko już biło?? może coś przeoczyłam.

Hej dziewczyny ogólnie badania w ciąży są drogie prywatnie dlatego i ja zapisałam się na Nfz no badania za free leki refundowane ale na usg trzeba umawiać się osobno;( bo gabinet mega stary ale to jedyna patologia ciąży akurat.

ja zapisałam się na nfz, dzwoniłam w czw i jestem umówiona na ten czwartek.(fakt tez chciałam do innej przychodni, ale zapisy już tylko na nowy rok) Chodzi do niego moja koleżanka w ciązy i podobno jest ok. Robi usg na każdej wizycie, nie trzeba osobno się umawaic.
Mój gin prywatnie bierze za wizyte 140 pln a do tego wszystkie badania oczywiście płatne, więc szkoda mi kasy.
Widze ze mamy wizyty obok siebie[emoji14]ja mam w środe :o taki stres że hoho :D również szukałam na nfz głównie po opiniach od znajomych już mamusiek :) i na szczescie trafilam na dobrą przychodnie z nfz gdzie terminy tez super :)

Witam nowe lipcówki przy okazji[emoji14]ja sie od wczoraj źle czuje ale jakos funkcjonuje[emoji14]powiedziałam dzisiaj babeczce, której zajmuje sie synkiem o ciąży i sie mega ucieszyła także uff teraz tylko mieć nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i spokojnie czekać do lipca[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze ze mamy wizyty obok siebie[emoji14]ja mam w środe :o taki stres że hoho :D również szukałam na nfz głównie po opiniach od znajomych już mamusiek :) i na szczescie trafilam na dobrą przychodnie z nfz gdzie terminy tez super :)

Witam nowe lipcówki przy okazji[emoji14]ja sie od wczoraj źle czuje ale jakos funkcjonuje[emoji14]powiedziałam dzisiaj babeczce, której zajmuje sie synkiem o ciąży i sie mega ucieszyła także uff teraz tylko mieć nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i spokojnie czekać do lipca[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A to Twoja pierwsza wizyta będzie tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry