reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Co do serduszka u mnie bylo w 6t4d.

Ja dzis poki co czuje sie dobrze wlasnie gotuje zupe zjem chociaz troche z bulka .Raz lepiej raz gorzej byle do 12 tc:p

A suwaczek dalej stoi wrre

010igov3fkey3mez.png

Ja tez myśle czy by sie nie wbić na NFZ przynajmniej na początku jak dużo badań pózniej juz jest zwykle morfo i mocz to nie tłucze tak po kieszeni.

Tez pewnie od razu będę miała obciążenie glukoza. W ogóle mam nietolerancję glukozy, a w ciąży uznają od razu ze to cukrzyca. I znów pewnie czeka mnie dieta :/ tyle dobrego ze w pierwszej ciąży nie przytyłam zupełnie nic, a w drugiej 4,5kg

Kotek i Megan to lecimy z tym koksem! Ja mam również w srode na 12.20! Ide do mojej gin ale tylko na pierwsza wizyte ona prowadzi w Enel medzie tylko ciążę fizjologiczne. Druga juz bede miała u innego lekarza prowadzącego, który pracuje prywatnie ale i w szpitalu na Polnej w Poznaniu. Plus jeszcze czekają mnie odwiedziny w poradni patologii ciąży.

Kotek87 tez mam wizytę w czwartek godzina podobna bo 1845 ;)
U mnie będzie z om 7t2d i myślę że już serduszko będzie.. [emoji173]
Chociaż to póki nie usłyszę boje się o tym głośno mówić..

Maziajka mi też suwaczek stoi :/ ale wczoraj podczytywalam czerwcowki i któraś pisała ze one potrafią się na kilka dni zatrzymać i później znów same ruszają.. ale sama nie wiem ;)
Oczywiście mój też od 2dni w miejscu

p19uvfxmn6t6amgl.png

Ja tez myśle czy by sie nie wbić na NFZ przynajmniej na początku jak dużo badań pózniej juz jest zwykle morfo i mocz to nie tłucze tak po kieszeni.

Tez pewnie od razu będę miała obciążenie glukoza. W ogóle mam nietolerancję glukozy, a w ciąży uznają od razu ze to cukrzyca. I znów pewnie czeka mnie dieta :/ tyle dobrego ze w pierwszej ciąży nie przytyłam zupełnie nic, a w drugiej 4,5kg
To ja pewnie też się na glukoze zalapie (z racji wieku) [emoji53].
Aspekt zdrowej diety też przemawia do mnie - w ciąży z Jaga miałam 25 kg do przodu [emoji15] (na szczęście po 4 miesiącach nie było po tych kg śladu). Także jakby coś.. W grupie raźniej ;-)

Dzięki za powitanie (żonograja, megan, siwa) ;-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek87 tez mam wizytę w czwartek godzina podobna bo 1845 ;)
U mnie będzie z om 7t2d i myślę że już serduszko będzie.. [emoji173]
Chociaż to póki nie usłyszę boje się o tym głośno mówić..

Maziajka mi też suwaczek stoi :/ ale wczoraj podczytywalam czerwcowki i któraś pisała ze one potrafią się na kilka dni zatrzymać i później znów same ruszają.. ale sama nie wiem ;)
Oczywiście mój też od 2dni w miejscu

p19uvfxmn6t6amgl.png
Ja też idę w czwartek na pierwszą wizytę do gina. Zaczynam wtedy 7 tydzień więc mam nadzieję że wszystko już zobaczę i usłyszę [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tak!
Dziewczyny a teraz nie w temacie. Axam mi uświadomiła, że nieświadomie oceniam wypowiedzi innych - przypadkowo klikam coś paluchem przewijając posty w telefonie. Np. "Nie zbyt mądre" albo "Stare". Z góry przepraszam, za to. W ogóle nie wiedziałam, że coś takiego odwaliłam...Jednak co komputer to komputer!

reklama
Dziewczyny ja tez się pochwalę, ze mam juz bete z dzis- 2408 :D wzrost o 131% co 48 H, wiec moze tez będzie na dziewczynke :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry