reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova no rolki to może pójdziemy we wrześniu ;)
Sukienka ta jeszcze mi nie przyszła, a przerabialam z hm bo za długa i mój mi mówi ze wyglądam jak amiszka w niej :D wiec trochę mi skróci :)

Ale wyszłam zmęczona od teściów bo mi teść mówi, że będzie z małą chodził do tesco się chłodzić jak na dworze będzie 30st :angry: ja mówię, jakie tesco !! Będę chodziła z dzieckiem na papry po cieniu spacerować a jak nie to moi rodzice mają działkę to tam odpoczywać będziemy a w mieszkaniu mam rolety zewnętrzne tez to nie grzeje się aż tak bardzo. ..a on zobaczymy, zobaczymy aaa!! Myślałam, że wyjdę z siebie jak tak gadał a po za tym kto powiedział, że mu dziecko dam ;) :P

Dobrze, że już w domu ;) idę się kąpać i master chef junior niech młoda słucha z brzucha jak się gotuje ;)

Morela - oby Lence szybko przeszło, a Ciebie ominelo.

Co do płaszcza ja też dzisiaj w rozpiętym smigalam..może mnie zakup ominie [emoji6]. Choć... Zastanawiam się nad jakimś ponczo [emoji6]

Aim - dajesz czadu Mamuśka [emoji5]

Misia - gratuluję, pobiłas ostatni rekord [emoji3].

Wbrew pozorom to Tesco nie jest takim złym wyjściem na skrajne upały. Wielokrotnie spotkałam się z takim "zaleceniem" od lekarzy do starszych ludzi żeby upały w ten sposób przetrwali :)

Misia i jak tam??

Megan lub do kwiatów mozebyc dopasowana, tez by ładnie się wpasowalo.

Pola dobrze, że wycieczka uratowana :)

Morela zdrówka dla Leny i uważaj na siebie..
Z płaszczem tak niestety jest. Pamiętaj, skokowo.. Co dziś dobrs jutro niekoniecznie :)

Syn na biegowce jeździ dokładnie od 18m. Na dwa lata dostał już dużą z 12, teraz myślę spróbować zpedalami ale bez bocznych bo po co.. Ma 2,5 roku :) dla 4 latki to już chyba biegowka na start za późno ale są fajne z dopinanymi pedalami i te bym polecala.
Zawsze powinno się zacząć od biegowki.
Co do hulajnogi miał Micro teraz chyba Zycoma dostanie.

Zazdroszczę Wam tej pogody, u nas leje i zimno.. Juz powoli mam dość.

Morela nie wytrzymałam, mąż mi zrobił leczo i pycha :)

Uszyta poduszka i sliniaczki :)

Mała skacze, przyzwyczajamy ja do naszej muzyki hihi. Za to sąsiedzi juz pewnie się wynieśli bo nie traaawia a my jeszcze na full złośliwie z symatii do nich :)

Uff zalatany dzień, ale uwielbiam to, tak jak myślałam, wiosna dodała sił:-) :)
Wczoraj i dzisiaj były2 spacery z mężem i synem, dziś jeszcze byliśmy w Smyku i kupiliśmy synowi fotelik koniec końców po połowie z rodzicami, dostałam zwrot podatku, byliśmy u rodziców na obiedzie, na cmentarzu i u dziadka. O 17 byliśmy w domu. Synuś od 15 min śpi, a ja leżę z nogami na poduszce:-) :) Coś pięknego, i maluszek też w brzuchu podskakiwał, we wt połówkowe. Jutro leżę cały dzień.

Witam sie i ja wiosennie!!
Piekna dzis pogode na podlasiu mialam, cale 16 stopni. Moi chlopcy wyprowadzili mnie dzis na spacer i na lody:-)
Mialan maly problen z ubraniem sie. Moj jak zobaczul ze wpadam w rozpacz to zabral mnie na zakupy. Kupilam dwa fajne sweterki za 30 zl!! Polatalam sobie po galezi z wielkim usmiechem na buzi. Fantastyczny dzien dzis mialam.

Inka rosolek bym zjadla i leczo tez!!! Ale mam faze na jedzenie.
Megan 22 kieca miodzio, i jaka figura. Tez bym chciala tak wygladac. Puki co tokulke przypominam :-P
Aim wow cardio - szacun.
Morela zdrowka dla cory! I oby Cie ominelo.
Aga ponczo dobra sprawa. Ja jutro ide grzebac w szafie u siostry ona duza jest to jej cos zwine.
Lilith a co puszczacie malej ze tak skacze?? Moze tez mi sie uda pobudzic mojego szkraba bo ostatnio cos cicho siedzi. Sporadycznie jakies smyrniecie czy kopniak.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith -bierzesz sąsiadów na wytrzymałość? [emoji1]. Przynajmniej o Was nie zapomną po przeprowadzce [emoji1][emoji1][emoji1].
P. S. A czego słuchacie?

Inka - widzę, że testowanie szybkowara przynosi same plusy [emoji3]. Super!
Z tym ponczem to różnie bywa. Mam już 2, ale takie lżejsze bardziej swetrowe. Dzisiaj widziałam takie cudne płaszczowe na jednej babeczce w markecie budowlanym...i...chyba popatrzę dla siebie za podobnym [emoji6].

Integral - grzeb w szafie siostry ile wlezie i na ile pozwoli [emoji6][emoji3]

Chybra - trzymam za słowo... Jutro odpoczywamy [emoji3][emoji6].
Dobrze, że udało się załatwić sprawę z fotelikiem po Waszej myśli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry