Cos czuje ze zakopie sie w postach od wczoraj
Ja jestem z chlopcami na tydzien w u swoich rodzicow, a tu jakos bardziej zabiegana jestem. W naszym mieszkaniu remoncik...
Misia brawo za basenik! Ja bylam na razie dwa razy. Ale odpowiada mi tylko zabka przy kraulu i grzbiecie ciagnie mnie brzuch. Udalo mi sie zrobic 20x2 po 25m
Megan laktacja rusza!!
Chybra z autkiem to bedzie nowa jakosc życia
Lilth szkoda mi Ciebie caly czas cos die Ciebie czepia, ale Ty i tak po prad z tymi dolegliwosciami i dzialasz i sie nie poddajesz. Brawo
Tymuniek fajowe! Synek taki grzeczny sie wydaje, nie ma w oczkach lobuzerkich iskier, ktore maja moi chlopcy
Morela bo te dzieci tak szybko rosnal ;(. Wspolczuje niedyspozycji
Rosniemy rosniemy w sile i centymetry
Ojej zdrowka dla Lenki
Megan gratuluje zakupu!
Pola ale fajnie ze mozecie tak wyskoczyc, zdrowka dla coreczki
Aga a moze cukier Ci spadl? Warto miec jakis batonik chocby owsiany...
Anet w ktorym tygodniu jestes ze nadal chudniesz? I jaka masz wage wykwciowa? Norma, niedowaga czy nadwaga? Ja Ci troszke zazdro barku apetytu. Ja sie musze stopowac
Przyszla mama rozumiem Twoj strach o ile dasz rade zjedz nawet i tabliczke czekolady, poodychaj mocno przepona. U mnie tez dni ciszy sie na poczatku zdarzaly. Z chlopcami nawet i w pozniejszej ciazy. Straszne to jest
Karuzela... szkoda ze biegowki nie uzywaliscie. U nas Grzes 3latka 2mce po wczesniejszym biegowkowym sezonie pojechal od razu na 2 kolkach. Bylismy w szoku. Ale rowerek 16 cali decathlonowy bardzo polecam
Inka ciesze sie ze sie przekonalas do garnuszka. A dobry ten rosolek? Bo ja mie robilam nigdy w szybkowarze, wyadawalo mi sie ze rosol lubi dlugo na lekkim ogniu
Aim i ja wlaczylam cwiczenia 5-6 razy w tyg. Ostatnie pare dni cwicze to
Ja tez dzis caly dzien na nozkach, lapiemy ile mozemy