reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka,
Ja już po wizycie i standardowo,jak to w medicover, wizyta expresowa. Dzięki Bogu w sobotę mam wizytę u mojej ginki -terapeutki [emoji7] to na spokojnie wszystkiego się dowiem.

A odnośnie moich boleści :szyjka zamknięta -ok, spojenie nie tak źle, ból może być od zrostow, rozciągania więzadeł itp tak czy siak wskazania to pozycja horyzontalna, chciała mi na miesiąc zwolnienie dać, ale wytargowalam się na 2 tygodnie i dalej zobaczymy. I jeszcze jakiś grzybek sobie zamieszkał jakby tego było mało. Czekam teraz do soboty na opinię eksperta [emoji38]

Co do ginekologów to ja tylko do babeczek chodzę, moja ginka z Madalińskiego jest boska,młoda. .. uwielbiam wizyty u niej, to w medicover traktuje jak pójście po skierowania na badania

reklama
Pumelova tez polecam te gotowe waciki, sa osobno pakowane i wydaje mi sie to najbardziej higieniczne

A co do lekarzy to bym mogła długi esej na ten temat napisać, generalnie trafiałam na rożnych gin i raczej wybieram facetów, chyba najbardziej nie lubię milczków oraz tych co widać ze im sie spieszy, choć i do jednego i do drugiego typu przez długi czas chodziłam, teraz moj obecny moze być ale mam duze wymagania i takiego co by mi w 100% pasował to chyba nie ma na świecie :D

pierwszy raz byłam u ginekologa (pani) jak miałam 19 lat, póżniej już co jakiś czas do niej chodziłam tak kontrolnie ( nfz) ale za każdym razem jak u niej byłąm to wynajdywała mi jakieś upławy i od razy recepta i jakiś antybiotyk. Dla mnie to upławy infekcyjne nie były bo nic mnie nie swędziało ani piekło, zapach zawsze neutralny taki mleczny i tak sobie wtedy pomyslałam, że babka się chyba nie zna skoro myli infekcje np z dniami płodnymi :/ I kiedyś po takliej wizycie poszłam prywatnie i okazało się, że zadnej infekcji nie ma...

Aim i Aha - cieszę się, że wizyty udane [emoji3]

Ika - trzymam kciuki za wizytę, łaskawosc maluszka, i.. Twojego Męża [emoji3]

Aha - ojjj ciężko będzie zmusić się do leżenia... Ale warto przystopować [emoji5].

Co do ginow, to i ja na jakiś starych zbokow zawsze trafiałam. Później chodziłam do babeczki.. Ta to znowu chciała mnie wykończyć pigułkami, na które pewnie miała umowę podpisaną z firmą farmaceutyczna, i w końcu trafiłam na Kobietke, która jest dość specyficzna, ale ja ją lubię i szanuję, także trzymam się jej [emoji5]

Tymuniek super :) tez mam przystojnego lekarza :D

Moja kartka tez ma 4 strony :D ale zaraz sprawdzę czy wszystko na niej jest ;)

Aim , Aha super :)

Abed no mój mi to samo dzisiaj powiedział, że mam się cieszyć zdrową ciąża :)

I u mnie dzisiaj wszystko dobrze, badania idealne tak powiedział ;) małą jeszcze poogladal wszystko jest dobrze, narazie ułożona miednicowo ale mówi,ze to jeszcze czas. Mam sobie chodzić na spacery ile chce bo to zdrowe a zusem się nie przejmować ;)

Dziewczyny, na zwolnieniu mam, że chory może chodzić [emoji38] to mogę sobie na zakupy do galerii iść, np.dzidziusiowe ?

Może głupie pytanie, ale to pierwsze moje l4

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha z tymi chodzacymi l4 to wlasnie sliski temat ja sie staram w godzinach urzedowych byc w domu w razie jakies kontroli niz potem jezdzic i sie tlumaczyc a takie rzeczy jak galerie zostawiam na wieczory/ weekendy.

Ewella super ze wszystko oki:-)

010igov35ye70zfx.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry