reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ooo, jaka tu dyskusja. Ja szczerze mówiąc nie mam za dużo doświadczeń z pielęgniarkami, bo będzie to mój pierwszy raz w szpitalu ;) także nie wiem co zrobimy, ale raczej obejdzie się bez prezentów. Ja nie lubię takich akcji słodzenia komuś, to nie w moim stylu. Za to zastanawiałam się nad opłaceniem położnej, ale nie wiem czy się zdecyduję, będę o tym myśleć za 3 miesiące.

Kasia, ale historia! :)

A tak w ogóle, to z moich obliczeń wynika, że dziś zaczynam 6 miesiąc!!! :D

Pola dzięki, możliwe ze byłam szczepiona, gina mam w sb wiec sie zapytam, bo sam kazał to badanie zrobić i jeszcze na ospę ale na to sie czeka 5 dni :/

Kasia niezła akcja :) moze faktycznie dostanie fotelik dla dziecka hehe, my dostaliśmy gratis fotel jak kupowaliśmy auto, byłam w zaawansowanej ciazy wtedy :D

Linoone super:) Który tydzień Ci pokazuje dokładnie? Bo ja nie widzę suwaków na tel.

Z racji tego, że z mężem pracujemy w jednej firmie to już mi doniosły koleżanki z księgowości , że był rano z kwiatkami :) to obiecujące również że dla mnie kwiatek się znajdzie :D Cierpliwie czekam aż wróci z pracy :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Aga_k_m piszesz o kosciele i co laska. U nas w parafii jest ksiadz ktory w tym roku zadzwonil do mojego T.zapowiedzial kolede i powiedzial ze w tym roku koleda podrozala. Dostal od nas mniej niz wczesniej i powiedzial ze to za malo bo jak to tylko 50zl a mamy taki piekny dom i powinnismy zaplacic min. 100. [emoji35] myslalam juz ze mu pokaze drzwi..

Co do szpitala i pielegniarek tez uwazam ze to ich praca i za to maja placone. Nigdy nic nie dawalam. Ale w zeszlym roku mialam w szpitalu mame po udarze,3m-ce byla na oddz.rehab.i pielegniarki robily naprawde wiecej niz nalezalo do ich obowiazkow i to z usmiechem na twarzy. Po raz pierwszy wtedy zanioslam kawe i czekoladki. I w takim wypadku zrobilabym to jeszcze raz.

Ja jak bylam w szpitalu przez dwa tygodnie na dermatologi to trafilam na fajne pielegniarki, a ze mialam sale z taka fajna babeczka to codziennie rano na kawe z personelem sie umawialysmy i z innymi babkami. Ale to dermatologia tam nic sie nie dzieje. Nic nie dawalo sie tamtym babkom, ale jak tos mial slodkosc to do kawki przynosil i tyle. Glupio bym sie czula dajac cos jakiejs oddzialowej a innym nie wiec nikomu nie dala. Te kobiety sie tam nie przepracowuja. . . .
Jak urodzinam syna to w szpitalu 7dni bylam i moja mam zaniosl babeczkom z oddzialu czekolade. Nie czulam sie lepiej traktowana.
Ja mam szczescie do pielegniarek i szpitali. A prezecikow nie daje.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli - kolęda podrożała [emoji23] Księża to dla mnie temat rzeka. Mam 2 kuzynow w tej czarnej mafii - jeden jest naprawdę takim ksiezulkiem z powołania (i w poprzednim roku zaliczył załamanie nerwowe), a drugi ma powołanie do tacy. O ile z pierwszym mam jakis tam kontakt, to z drugim od 9 lat cisza (nie pojawił się na drugim ślubie brata (brat był rozwodnikiem) - bo drugich ślubów to on nie uznaje, ani na pogrzebie naszego dziadka - bo go nie lubial).

Liluli - kolęda podrożała [emoji23] Księża to dla mnie temat rzeka. Mam 2 kuzynow w tej czarnej mafii - jeden jest naprawdę takim ksiezulkiem z powołania (i w poprzednim roku zaliczył załamanie nerwowe), a drugi ma powołanie do tacy. O ile z pierwszym mam jakis tam kontakt, to z drugim od 9 lat cisza (nie pojawił się na drugim ślubie brata (brat był rozwodnikiem) - bo drugich ślubów to on nie uznaje, ani na pogrzebie naszego dziadka - bo go nie lubial).
Wow. Powolanie do tacy[emoji13]
Moja siostra w przyszlym roku wychodzi za popa prawoslawnego. Czterech innych bedzie im udzielac sakrametu.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry