reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Anita gratuluje udanej wizyty. Fajnie że parka, oby się potwierdziło:) z tym lozyskiem gorzej... będziesz się musiała bardziej oszczędzać:*

Mi mój gin zawsze robi usg dopochwowe a potem normalne, myślę że mój mąż mógłby zapamiętać ten widok do końca życia haha. Nie wchodzi że mną do gabinetu, relacja ja - lekarz jest dla mnie zbyt intymną, zadaje mu pytania o których mąż nie wie i lepiej niech tak zostanie :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie, czytam was cały czas ale nie mam weny do pisania..

Kasiulka, to powodzenia w sprzątaniu
Anita, fajnie, że są szanse na parke, szkoda tego łożyska, no ale cóż.. musisz się przemęczyć
Bulkaasia gratki, ja też już w 6, trochę mnie to przeraża! ;)
Pola, współczuję chorowania, dbaj o siebie!

My wczoraj trochę ogarnialiśmy dom, ale tak porządnie. Pare kartonów śmieci poszło. Jeszcze muszę zrobić porządek w ubraniach i będzie git. Trochę się narobiłam, ale starczyło mi siły na 40 minut rowerkowania oglądając Pocahotas.. uwielbiam bajki disneyowskie :D A na kolacje zjadłam pyszne lody cart dora tiramisu, tak żeby odbudować te biedne spalone kalorie :p
Dziś mnie czeka obiad z teściową, zaległy urodzinowy męża, na szczęście idziemy do restauracji, więc będzie na neutralnym gruncie :D

Witajcie mamuśki :)

Na wstępie gratuluję wizyt i ze wszystko z dzieciątkami dobrze.. :)
Truskawka 3mam kciuki za serduszko maluszka..

Inka wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń:*

Pola i Maziajka zdrówka wam życzę..

Lilith gdzie się podzielasz, co u ciebie? Jak zdrówko?

Kasiulka gładzie, ogółem remonty fajna sprawa..tylko najgorsze te sprzątanie później..

Anita ale fajnie ze będzie parka :)

Linoone 3mam kciuki za obiad z teściową ;)

A my zaliczylismy wczoraj zakupy w Ikea a później moja zachcianka "gril" a że pogoda ostatnio w miarę dopisuje to s korzystaliśmy i mamy pierwszego w tym roku już za sobą :)
Ależ miałam fatalną noc..Niemoglam w nocy znaleźli sobie miejsca..nogi mnie jakoś tak bolały..Jak się przebudziłam to chyba z 2 godziny się wierzyłam..ehh Dziewczyny która z was posiada tego Rogala do spania i poleca..??

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Anita gratuluje parka, super. Uwazaj na siebie

Bulkaasia super oby jak najdluzej!!

Alex ja bardzo polecam, ale wiem ze nie wszystkim sie sprawdza. Teraz bylam tydzien bez u rodzicow to jednak biodra troche bola mimo, ze wkladalam sobie miedzy nogi zwykla poduszke

Hej dziewczyny
Inka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :*

Dziewczyny czy puchną wam juz stopy? My byliśmy wczoraj u teściów wieczorem i jak wracaliśmy to nie mogłam założyć butów :/ zastanawiam sie ci bede nosiła na wiosnę

Hej, hej

Patuszka - super! Ojjj myślę, że miałabyś co robić przy mnie [emoji3].
A co do rozlaki - lada moment będziesz miała towarzystwo, więc tęsknota będzie lżejsza [emoji6]

Pola - uff, cieszę się, że jest lepiej [emoji5]. Mam nadzieję, że antybiotyk rzeczywiście nie będzie potrzebny [emoji5]

Pumelova - w dalszym ciągu masz usg dopochwowo? U mnie już po 12 tc było tylko przez brzuch + badanie ginekologiczne..

Bułkaasiu - gratulacje!!! Życzę Ci spokojnych, pozostałych 3 miesięcy [emoji8][emoji8][emoji8]

Linoone - uuu Teściowa... Ciężki kaliber [emoji1]. Dobrze, że spotkacie się na neutralnym gruncie... Wśród innych ludzi - to zazwyczaj wszystko trzyma w ryzach [emoji6]

Alex - i ja posiadam rogala i bardzo polecam. Moja ulubiona pozycja "na leniwca" [emoji6].
Wczoraj też 1 raz w tym roku grillowalismy [emoji5]

Truskawka - jeszcze nie mam problemu ze stopami. Ale podejrzewam, że jak tylko zacznie być cieplej - problem pojawi się na całego.
Polecam baleriny o pół badz cały rozmiar większe od obecnych. A za 2 miesiące wskakujemy w sandałki [emoji6].
Spróbuj moczyc też stopy w wodzie z solą. Mojej koleżance sporo to pomagało [emoji5]

Truskawka mi nie puchna, ani nie puchly we wczesniejszych ciazach, ale jak wiesz to czesta przypadlosc. Jezcze dodatkowo rochodza sie stawy i mozna miec po ciazy o numer wieksza stope

Aga a nie mierzy Ci szyjki w czasie usg wlasnie dopochwowo.
Mojego meza na pewno by ten widok nie przerazil :) jego w ogole nic nie obrzydza, a juz rozne rzeczy widzial :D

Ostatnia edycja:
reklama
Alex właśnie druga noc z rzędu nie mogę spać, ale to nie kwestia pozycji. Nie mogę uśmiałam a jak już dam radę to mam bardzo realistyczne sny z których się co chwilą wyruszam :(
Anita gratuluję parki. Łez i wypoczywaj bo po porodzie nie będzie lekko ;)
Bulkaasia jeszcze trochę dacie radę. Bardzo się cieszę.
Truskawka ja zauważyłam że wieczorem mam ślady po skarpetkach odcisniete a wcześniej tego nie miałam. Będziesz wiosna w kapciach paradować, a co, nie wolno ? :) byle to nie było pchnięcie patologiczne.
Patuszka współczuję takiego długiego rozstania, u mnie mąż często wyjeżdża ale raczej na krótko. W piątek jedzie na dwa tygodnie więc będę dziewczyny na forum zadręczać :) że mni smutno.
Pola to dalej zdrowia życzę :)
Dzisiaj rano jak mąż wychodził na siłkę to mówię do niego, że dostania mnie w niedziele rano sama, a on na to- przecież nie jesteś sama :) się wzruszyłam aż.
Właśnie się wypilingowalam, nabalsamowalam, Ogarnęłam stopy i zaczynam się suszyć. Jak wróci z treningu będę piękna :)
Miłej niedzieli.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry