Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie moje drogie. Mam nadzieję że jeszcze o mnie pamiętacie... Nie chce was po raz kolejny przepraszac i zapewniac że już regularnie będę pisać, bo wiem że jeszcze przez chwilę tak nie będzie...
Właśnie przewracam swoje życie do góry nogami... To co planowałam a raczej na co mieliśmy nadzieję nabiera rzeczywistych kształtów... I nie będę ukrywać że jestem trochę przerażona, trochę podniecona, a trochę sama nie wiem co czuje.... Bo uczuć we mnie buduje mnóstwo...
Otóż moje drogie kierujemy swoje życie do Krakowa.... Mąż już dostał pracę... W czwartek mamy umówione oglądanie mieszkań i wyboru jednego z nich musimy dokonać... Później szkoła dla Nadii i Maks za 2tyg jesteśmy u Skokach wawelskiego...
Boję się, cieszę, płaczę i śmieję się na zmianę...
Muszę ogarnąć jakoś to nasze życie i jak już choć trochę poukladam to i owo postaram się do was wrócić... Już trochę spokojniejsza mam nadzieję....
Mam nadzieję że u Was wszystkich jest w porządku... Niestety ponad 1 100 postów choćbym chciała - nie nadrobię...
Postaram się poczytać choć trochę - może w drodze do Krk się uda...![]()
Trzymajcie kciuki bardzo proszę!!! Bo odwrotu Już nie ma...