Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejkaa! w kwestii urodzin: my tez robiliśmy od 10 do 12tej i wyszło super! Tak ze nie jest za wcześnie wg mnie [emoji4][emoji4][emoji4]Część Dziewczyny, u mnie też pochmurnie i deszczowo. Troszkę mi zaszkodziły wczorajsze wyjścia i znów mnie cherlac, więc dziś tylko autem po core do przedszkola smigne
Inka, Tęczowa jejku....Masakra tacy ludzie bez zrozumienia. U mnie na szczęście zrobili osobny pokój pobrań dla kobiet w ciąży, to jest świetne, bo nie trzeba siedzieć godzinami i czekać, albo narażać się na niemiłe komentarze.
Anet kciuki za połówkowe zaciśnięte!
Lilith współczuję przejść z tym brzuszkiem...Może faktycznie to kwestia delikatności skóry...
Też chce do Ikei....Wypatrzyłam sobie dla dzidziola taki śliczny szary kocyk bawełniany i lampkę chmurke, chciałabym obok łóżeczka powiesić
Dziewczyny, mam pytanie, chce zorganizować urodziny coreczce w kulkach, termin sobotni został jedynie na 10 rano, co o tym myślicie? Nie za wczesna godzina? Alternatywa to i niedziela 13 lub 15.30. Mój maz stwierdzil, że godzina 10 w sobotę idealna, będziemy mieli szybko z głowy, dzieciarnia się wyszaleje z rana, a rodzice nie będą mieli rozwalonego popoludnia![]()
To mnie Kylesa uspokoilas, że nie będziemy jedyni z tortem na drugie śniadanie hihiHejkaa! w kwestii urodzin: my tez robiliśmy od 10 do 12tej i wyszło super! Tak ze nie jest za wcześnie wg mnie [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom