pumelova
Fanka BB :)
Pumelova jak zostanie Agatka to bede sie bardzo cieszyc[emoji4] rzadko slysze zeby ktos wybral moje imie[emoji39]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
a no i Pani Docent z prentalnych też Agatka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pumelova jak zostanie Agatka to bede sie bardzo cieszyc[emoji4] rzadko slysze zeby ktos wybral moje imie[emoji39]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja córeczka ma na imię Maja i w przedszkolu jest tylko jeszcze jedna dziewczynka o tym imieniu, Maje to bardzo sympatyczne i wesołe dziewczynyPo długich debatach będzie Maja. Też podobno popularne, ale ja żadnej nie znam. Ani małej ani dużej.
Moja córeczka ma na imię Maja i w przedszkolu jest tylko jeszcze jedna dziewczynka o tym imieniu, Maje to bardzo sympatyczne i wesołe dziewczyny![]()
![]()
Tymuniek,Hej dziewczyny nie śpię od 2:40 młody przyszedł bo miał zły sen poszłam na siku i koniec spania normalnie chyba zwariujeo 6 pobudka i tak do szkoły więc nici z dalszego spania
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem tego myślicie że to praktyczne czy wystarczy sam przewijak na łóżeczko?
Link do: KLUPŚ PÓŁKO - PRZEWIJAK NA KÓŁKACH BIAŁY SOSNA