• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova jak zostanie Agatka to bede sie bardzo cieszyc[emoji4] rzadko slysze zeby ktos wybral moje imie[emoji39]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
:D wiem że to nie zabrzmi fajnie :D ale właśnie nie znamy żadnej Agaty i to jest chyba główny powód haha :D
a no i Pani Docent z prentalnych też Agatka :) cieszę się że się cieszysz :D nie wiem co by się musiało stać żebyśmy zmienili zdanie, no chyba jakby się płeć zmieniła :D

reklama
Nasza dziewczynka bedzie miala na imie Zosia

Aha nie fajnie ze tak sie czujesz, ale przynajmniej tez nie masz wyrzutow i niepotrzebnych emocji czy powinnas byc na L4

Inka powodzenia! Sprobuj oddychac gleboko i miarowo. Badz nieco wczesniej z 10 min nim wejdziesz do poloznych na pomiar. Spokojnie posiedz. Zebys taka z marszu byla

Aha no to na L4 migusiem.
Pumelova Haha ja spałam do 11.30. Poczytałam za to do 3.
Tymuniek fajny ten przewijak , ale nie wiem czy bym kupowała. Jak miałabym miejsce to chyba większa komodę z przewijakiem.
AAggAA witam druga Agatę. Obecnie to rzadkie imię.
Temat imion mnie dobija. Próbuje jakoś do dzidzia mówić ale nic mi nie pasuje :/
Miłego dnia kobitki idę na śniadanie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

hej:)
Tymuniek my właśnie 2 dni temu dostaliśmy taki sam przewijak tylko nie na kółkach. Ale planuję go w łazience osiedlić raczej jako podwyższenie do wanienki. Bo w sypialni chciałabym mieć taką komodę, o której pisze pumelova.

Pumelova
jak mała nie kopie mojego to on to interpretuje, że ona go kocha i nie chce tatusiowi krzywdy zrobić :D

Karuzela na gardełko polecam https://www.apipol.com.pl/pl/towar/24/propolis_forte_spray.html to akurat z pierwszego lepszego sklepu internetowego. Dla mnie rewelacja. Poczytaj ogólnie o propolisie.

Problemów ze snem nie mam. Raz tylko na siku wstaję i spię jak zabita

Witam was po krótkiej przerwie.
Muszę sporo nadrobić ale pewnie nie będzie na to czasu.
W niedzielę z rana do kosciola-bo by nie miała podbitej obecnosci:/
Z kościoła szybkie(pół godziny)czesanie i na turniej taneczny. A żeby mało było wyjechaliśmy przez fryzurę na styk a tu główne ulice zamknięte bo biegi sobie urzadzili i trzeba było całe miasto objechac:mad: Na szczęście zdążyliśmy-miejsce na sali do niczego-brakowało krzeseł ławek-brak organizacji, ale mój Taran;) pod oknem wyczaił wolne to siedziałam i co chwile okna otwieralismy bo nie było czym oddychaco_O
Hmm i mogę wam się pochwalić bo nareszcie zdobyli upragniony zloty medal:D
Obiadu nie robilam bo do jego siostry pojechaliśmy:D obiad+ciasta = niejedzenie kolacji :p
A wieczorem jaki był mój szok że to niedziela i znowu trzeba wstać cały tydzień.

Wczoraj nic się nie chcialo-cały dzień padało ale na zajęciach dowiedzialam się że kolejna koleżanka z pracy z mojego dzialu zaszła w ciaze-to już trzecia w przeciągu 3miesiecy:D
Dzisiaj porządkuje szafe-z rzeczy w które się nie mieszcze;) a z poł godz jade po córkę, jeszcze zebranie w szkole mnie czeka...

Patuszka śliczne paznokcie a ten wzorek to naklejka czy sama robiłaś?

Jeśli dalej chorujecie (lub dzieci) to życzę duuuzo zdrowka:)
Później doczytam reszte(80 wiadomosci:o)
Zyczę miłego dnia w pracy, domu i na zakupach ;)

Właśnie nadrobilam wszystkie wasze wpisy ,nie miałam Internetu przez parę dni i byłam odcięta od forum.moje zmagania z dietą nadal trwają,nie mogę zejść poniżej 120 po godzinie,a najgorzej jest po kolacji,dochodzi i do 150,zaczynam jeść monotonnie,nie mam pomysłów na dania,jem co 2,5 godz.A schudłam już 700 gram,to chyba niedobrze.
Dziś miałam dziwną sytuację,byłam w mieście poszperać w lumpie i spotkałam znajomą,chwilę pogadalysmy i pyta się czego szukam,odp.jej że ciuszkow dla dzieci bo zaraz trójka będzie to jest co szukać,a ona tak popatrzyla na mój brzuch i walnela tekst"ojej,bardzo Ci współczuję",aż zglupialam,utwierdzilo mnie to w przekonaniu ze dla wielu osób 3+2 to już prawie patologia,smutne to.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja córeczka ma na imię Maja i w przedszkolu jest tylko jeszcze jedna dziewczynka o tym imieniu, Maje to bardzo sympatyczne i wesołe dziewczyny :) :)

O to fajnie[emoji4] po cichu mam nadzieje ze bedzie druga dziewczynka u mnie i juz myśle o maluszku jako o Mai[emoji5] wiem juz mój mąż chciałby synka, ale jak nie teraz to następnym razem[emoji6] choć jak tak mowie do niego to widzę lekkie przerażenie w jego oczach, zwłaszcza ze ja chciałabym w jak najmniejszym odstępie czasowym. Ale pożyjemy zobaczymy, życie wszystko zweryfikuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny nie śpię od 2:40 młody przyszedł bo miał zły sen poszłam na siku i koniec spania normalnie chyba zwariuje:errr: o 6 pobudka i tak do szkoły więc nici z dalszego spania:eek:

Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem tego myślicie że to praktyczne czy wystarczy sam przewijak na łóżeczko?
Link do: KLUPŚ PÓŁKO - PRZEWIJAK NA KÓŁKACH BIAŁY SOSNA
Tymuniek,
moja kumpela kupiła taki i ani razu nie użyła :P
a mi wystarczył przewijak na łóżeczku. Był mega wygodny.
Taki oddzielny przewijak to jest dodatkowy mebel i jeśli ktoś ma dużo miejsca w mieszkaniu to spoko, ale jeśli nie - to chyba szkoda pieniędzy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry