Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki dziewczyny.
Mogą to być zęby ostatnie 5tki ale zawsze płakał jak mu wychodziły slinil się i pchal wszystko do buzi. A teraz nic dlatego czuje ze to jakiś wirus. Lekarka nie odbiera. Ale mąż zaraz do niej podjedzie na chwile urwie się z pracy bo ja nie chce z nim wychodzić. Reaguje na leki itd ale jest osowialy normalnie to wulkan energii.. a jeszcze wczoraj tak się cieszyłam ze nam nie choruje i mam :/
Kasiulka tak cały czas daje mu coś do picia elektrolity tez mamy
Miłego dnia życzę
7t [emoji173]
wizyta 17.11
[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]
W sumie to nie próbowałam, dzięki za radęTruskawka smecte to można wymieszać np z serkiem waniliowym lub czymś co lubi. Próbowałaś tak?
To mam nadzieję że zobaczę serduszko w czwartek to będzie 6 tydz 1 dzień wg usg a wg OM 5 tydz. 3 dz.Juz, zaraz po kurtaske jedziemy.
Tymuniek..przeczucie i własne odczucia są bardzo ważne.. jeśli czujesz taka potrzebę, dobrze by było skontrolować się wcześniej.
Kasiulka w sumie późno genetyke będziesz miała. to będzie 14 tc?? Moja genetyka 22.12.. juz się nie mogę doczekać. myślę, że w międzyczasie pójdę na dodatkowy scan początkiem grudnia.
Dorota kciuki zacisniete!
Aa doczytalam, dobrze że się udało z wizytą!!
Ewella gratki.
Kotek tak już może być widać. U mojego 1 malucha widać było 5+2.
Ale szybko zobaczyłaś serduszkohejjestem nowa tutaj
mam termin na 11.07, wczoraj byłam na pierwszym usg, wyszło 5t4d widać było bijące serduszko. Leżę już w domu na l4, pierwszą ciążę straciłam w lutym dlatego teraz bardziej się boje.. ale wiem że będzie dobrze !
![]()
Szczerze to ten watek zrobilam przypadkiem bo chcialam.tego linka wkleic wam w tym watku a zrobil sie nowy i nie umiem go usunacNapolka - po 1, czytaj o samych pozytywach i czekaj cierpliwie do wizyty u gina i usg.
Każda ciąża jest inna, tak samo jak i my się różnimy :-).
Jeżeli coś by się działo nie tak - wówczas szukaj informacji i odpowiedzi. To jest Twój czas! :-). Nakrecanie sie i wieczne obawy czy oby napewno wszystko ok..to nie ta droga :-).
Wendy - witaj :-). Super, ze rozpoczęłas nowy wątek - warto tam zamieszczać wszelkie aktualne info prawne, które nas dotyczą :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom