Ola W u mnie od wczoraj zauważyłam że brzuch mi się rusza, wcześniej tak mocno nie kopala

któraś z Was pisała że się rozkreci w 25tc

też mnie wkurza ze moi rodzice pytają codziennie jak zdrowko

ale moja mama jest typem osoby która nie wtrąca się do niczego - nigdy nie krytykuje moich opinii. Teściowa też się nie wtrąca więc mam nadzieję że do wychowania to też nie będzie
Misia my tylko malujemy 2 pokoje bo mamy czekoladowy to trzeba rozjaśnić więc nie ma co zrobić nie po mojej myśli na szczęście
Aaggaa widziały galy co brały

teraz na L4 to przynajmniej sprzątam

nawet pranie zaczęłam robić

tylko prasowania nie ruszam

mmm super że będziesz miała z ogródka!
Kasia831 ja jestem ciekawa czy teściowa będzie chętna sie zajmować

wydaje mi się że tak ale jej mąż nie lubi zapachów i dźwięków hahaha powodzenia przy kupie

ona np pasztetu nie może przy nim piec bo mu przeszkadza
Abed Oki czekamy[emoji16] takich sportowych sukienek to już mam aż nadto - nigdy nie chodziłam w sukienkach a ciazowych to mam już 6
Ewella Maziajka Megan kiedy? Bo gdzie to chyba najlepiej Kato jeśli Wam pasuje. Może jakaś galeria handlowa bo kawiarni nie znam, ja na mieście jem tylko hambki.
Jutro ma być jeszcze cieplej! Wieczorem w końcu wyszłam w balerinach i płaszczyku który się już nie zapina
Kylesa bardzo się cieszę że maleństwo podgonilo:*
Aniek42 w happymum taka elegancka to tak 200-300zl ale polecam ci zobaczyć na Załężu. Jest tam na hali tej zamkniętej stoisko z ciazowymi. Sama będę kupować na wesele za niecały miesiac. A co do wypłaty mi wypłaca l4 pracodawca i dostaje tak jak przed l4
Napisane na SM-G930F w aplikacji
Forum BabyBoom