reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Morela zaglosowane-łatwo nie było -szkoda że nie poczekałam na komentarze dziewczyn bo szukalam szukalam i końca nie bylo:D
A przy okazji masz fb to tam też popros znajomych a nóż kilka osób więcej zaglosuje

Truskawka blekitny lazur tez jest z pasteryzowanego mleka wiec luz:p ja jem ale i tak po obrobce bo ze szpinakiem.Co do kolderki jesli nie z pierza to oczywiscie mozna prac:p

Pumelova gdzie idziesz na restaurantweek?

Co do obiadu ja nie moge doczekac sie szparagow mhm uwielbiam!
I na tatar mam ciagle smak mnim!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka to zależy jaka pościel masz :) większość można prac w 40° ale są też takie co w 90° można ja mam taka nowa i na razie raz pałam w 60° nic się nie stało. Poduszkę z pieprzą też pralam ale w suszarkę później wsadziłam u cioci bo swojej nie mam. Wyszła elegancko, pióra się pięknie porozbijaly.
Ja tam wszystko prawie w pralce piorę, nawet garnitury męża i płaszcze :) chyba że coś ma napisane że nie wolno- raz nie spojrzałam i wyprałam jedwabna bluzkę. Została mi szmatką :)
Patuszka glukometr się dostaje przy zakupie pasków tylko trzeba mieć receptę. Ja miałam od ginekologa.
Aniek dzięki za przepis, już się miałam upominać :) zrobię w piątek :)
Kasia moja szwagierka jadła całą ciążę kogel-mogel i w końcu te salmonelle złapała, na szczęście w 38 tygodniu i jak trafiła do szpitala, żeby się nie odwodnic to już synka urodziła.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela głos oddany :)

Aga_k_m dzięki, mam nadzieje, że mojemu po pierwszych zajęciach się nie odwidzi; )

Pumelova fajne to przejrzałam restauracje u nas ale nie wiem którą wybrać ;) przyjdzie mąż to powiem żeby coś wybral akurat mam wtedy urodziny to może mnie zabrać hihi ;)
Robie dzisiaj mojemu watrobke na obiad bo chciał a ja mam pomidorowa z wczoraj ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry