reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga, kot w pralce też już był, nawet dwa razy[emoji23][emoji23] na szczęście się kapnęła stosunkowo szybko, wyjęła kota z pralki i szybko do weterynarza. Wet na to, że średnio raz lub dwa w tygodniu ktoś przychodzi z wypranym kotem (koty lubią zapach ubrań właścicieli)... Tata dopiero za piątym telefonem kapnął się, że mama nie żartuje. Kot przeżył, tata wolał na niego Persil[emoji6] Rodziców to mam szalonych[emoji23][emoji23]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pola, kot lubi wchodzić tam gdzie nie powinien, wystarczy chwila nieuwagi i kot wyprany itp.[emoji6] Weta już mało co dziwi[emoji41] Póki co trzy co są u rodziców pralki nie lubią, moje dwa też za nią nie przepadają[emoji5] chociaż kiedyś miałam kota co uwielbiał się kąpać w wannie, zanim zdążyłam wejść do wody Maniek już w niej pływał[emoji23][emoji23]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny !
Ja czekam na badanie z glukozą aż do poniedziałku. Zobaczymy co będzie. Małe buszuje, ale powoli czuć ciężkość w trakcie głębokiego wdechu i zgaga. Przepraszam za tak rzadkie pisanie, ale tak jak mówiłam praca, hobby i remonty zabierają dużo czasu :(

Chciałabym przede wszystkim pogratulować @Żonograja - mam nadzieję, że podjęta decyzja będzie krokiem w lepsze :)

Ciesze się, że większości z nas dopisuje zdrowie, natomiast naszym chorowitkom życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia.

Syndrom wicia gniazdka uważam za otwarty stąd moje pytania do Was :
1) co sądzicie o wózkach firmy Quinny Buzz ?? Czy warte swojej ceny ?? i na co zwracać przy ich zakupie uwagę ??
2) mam zamiar kupić chustę do noszenia maluszka - jaki rozmiar byście poradziły i jakiej firmy ?

Ale numery z tymi kotami,uśmiałam się
Pisalyscie o pomocy,ja mam cudowną teściową,jest do rany przyloz a za dziećmi to dalaby się pokroić,uwielbia się opiekować,przyjeżdża do nas raz na jakiś czas i zostaje przez parę dni,śpi w pokoju synka i przy okazji w nocy do niego wstaje,a ja mam blogi spokój(choć i tak się budzę na płacz)tylko dzieci walczą o jej uwagę,każde chce mieć ja dla siebie :-) za to moja mama to bardzo imprezowa kobieta,ale na godzinkę,dwie na szczęście weźmie dzieci,np.żeby spokojnie zrobić zakupy,zobaczymy jak będzie z trójką :-)
Tymuniek,misia,pewnie wiecie ze od marca tego roku w całej Europie sa nowe normy dla kobiet w ciąży z cukrzycą,po godzinie do 140,i to mnie uratowało narazie przed insulina.Ja mam normy 125-135.
Przez 2 dni miałam tragiczne samopoczucie,ciśnienie 86/60 do tego ból głowy,pewnie winna pogoda.
Gratuluję wszystkim mamom studniówek,mnie się wydaje że to jeszcze tytule czasu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry