reklama

Lipcowe mamy 2017

A co to ma być z tymi chorobami, raz dwa mi tu zdrowiej dziewczyny. Przesyłam uzdrawiajace fluidy.
Co do kwiatów to u mnie tylko kaktusy i sukulenty :) jak dostaje jakieś kwitnące to jak opadną to wywalam bo nie mam cierpliwości. Kiedyś takie kwiatki przejmowała ode mnie babcia i jej rosły jak szalone.
Kciukasy za wszystkie mamusie wizytujace. Żeby cukry były niskie a szyjki długie.
Dziś mąż po raz pierwszy poczuł kopniaki :) od wczoraj się czaiłam żeby złapać fazę ruchu małego.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Po pięknym wekendziku i szalonym poniedziałku, jestem!
Wybaczcie, nie jestem w stanie na raz wszystkiego tu nadrobić, więc dziś w skrócie .
Życzę zdrówka chorym, wspaniałych wyników wizytującym i duuużo energii!
W środę idę na drinka z glukozy:baffled: do studniówki zostało mi 8 dni.:yes:

Dziewczyny, mam najgłupsze pytanie jakie może być-
Jak idę robić to badanie z glukozą to nie muszę jej fizycznie mieć ze sobą? Dadzą mi? Tylko jakbym chciała cytrynową to wtedy miesza sama kupić? Bo idę dziś właśnie robić to i mnie teraz oświeciło xD

Mumusia - jestem spokojna :D znalazłam coś na necie że one się podwyższaja w ciąży a laski mają po 2tys więc moje 600 myślę że jest spoko [emoji16]

Lilith kciuki!! :)
Jenny, aha za wasze też trzymam:)

Misia gratuluje kopniaka dla taty:)

Aim w moim lab mieli ale ja i tak miałam swoją bo nie wiedzialam. Myślę że będą miec:) powodzenia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace! [emoji4]
Misia, super ze i tata poczuł kopniaki [emoji4]
Aim, u mnie mieli, ale tylko cytrynową, dla mnie pycha [emoji6]

Ja coraz częściej czuje ruchy mojego małego tak jakby w kroku. Straszne uczucie! Co on tam robi? Nie powinien być wyżej? [emoji1] Najlepsze jest to, że w jednej chwili czuje go właśnie bardzo nisko, a za sekundę albo nawet równocześnie na wysokości pępka. Niesamowite, czy on już jest taki duży?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie

Dzis ostatani dzien cieplej wiosny bez deszczu. Ale spotkamy sie znowu w przyszlym tygodniu :D

Powodzenia dzis dziewczyny na gluko, badaniach i Lilth na usg

Linoone pewnie ze juz duzy :D
Aha sil i mocy!

Ja co ciaze w tym czasie boje sie siadac na samolocik, zeby nie uslyszen ze szyjka krotka.

reklama
Nie mieli u mnie xD a apteka otwarta od 8 także musiałam zwinąć z oddziału ale dobrze, że ostatecznie mam :) także dziś komplet będę mieć moczyk morfo (tutaj wiem że wyjdzie mi anemia bo w czwartek miałam już nieoficjalne badanie krwi i mi wyszła) i ta glukoza, a jak zjadą wszystkie wyniki to jeszcze USG :) bardzo ciekawa jestem ile to moje młode już waży :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry