Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madziazt podziwiam wszystkie mamy pracujące, bez względu na rodzaj pracy. To musi być męczące.
Nie, żeby mamy na l4 czy domowe ( sama taka jestem) były gorsze, bo też zapierdzielam bardzo dużo i cały czas coś robię ale to jest zdecydowanie większy komfort no i samemu sobie a nie pod kontrolą. Obecnie mam tak marny okres, że mogłabym nietypowo spać i spać i rano to mąż budzi mnie i syna by go do przedszkola wyprawic a ja ledwo się ogarniampotem już zaczynam sprzątać etc ale nie wiem jakbym sobie dala rade by wstać np.na 5-6.
Misia syn dużo pomaga, więcej niz starsza. Tylko jego też nie ma, np.podczas karmienia kotów. Trochę musze powykladaci do niego też się schylam
Z włosami to mi się tak nie chce robić..musze zdjąć kolor, rozjaśnić odrost, nałożyć toner, potem całe wybielic i zdecydować jaki kolor lub bez.. Ech.
Kasia jestem pewna, że kiedyś wspominałam o tych tureckich sklepachich jest bardzo bardzo dużo. Zwróć uwagę na nie, bo różnią się w nich sporo tez ceny.
Tez zrobione leczo mam.. Juz cały tydzień za mną chodziło..
Pumelova gratuluję! Ważne, że wszystko dobrze!
Abed i Tobie gratuluję![]()
dziewczyny - ja bym chciala wypsrztac dom przed switam..zebybyło tak świeżo i wiosennie ..ale kompletni sił mi brak ...to co kiedys zrobiłam w 1 wieczór ..teraz odkładam z dnia na dzien ..
mam nadzieje ze uda mi sie trochę to wszytko ogarnac i wpuscic wiosne do domu![]()
pumelova - gratuluje wizty.
ps. jak to zrobiłas ze udało Ci sie schudnać 0,5 kg![]()