Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja od razu wiedziałam jak zaszłam w 1sza ciaze ze bedzie syn, od razu mi sie to przysniło i tak jakos czułam. Teraz nie mam zadnych przeczuc.
Tak 29.09 ale tydzień temu w poniedziałek na USG miałam 8+6. A dziecko 2,2 cm. Na dole zdj z usg. Juz nie taki maluch zawiazki raczek, nóżek
Trzymaj sięHej kobitkiod niedzieli nie mam sił na pisanie .. Po prostu jak sie cieszyłam ze nic mi nie jest tak teraz non stop coś mi wiruje na żołądku.. Mam ochote zmywiotować i oczywiscie odruch wymiotny jest ale nic poza tym ehh jeszcze dzisiaj ta wizyta o 14.15 wiec doszedł stres ale bardziej sie chyba stresuje na jakiego ginekologa trafie i ze jest to moja pierwsza od 4 lat wizyta takze masakra .. Po wizycie sie odezwe ;p mam nadzieje że jakoś dożyje .. kciuki za wszystkie również dzisiaj i jutro wizytujące [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałabym ale z synka też się bardzo ucieszęCzyli wychodzi na to, ze ja synek a Ty córcia! Hehe